Артикул:
23032

Покривало хутряне Love You V 02 натурал

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 57 бали. Ваш кошик буде загальним 57 бали який можна перетворити на ваучер на 57,00 грн.

1 146,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве хутряне покривало Love You V 02 натурал 200х220, наповнить комфортом і затишком вашу спальню. Кожна господиня хоче створити затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І з цим легко впораються пледи і покривала, їх популярність обумовлена оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які вони приносять.

Модель виконана з мякої синтетичної тканини. Тканина поликоттон, зарекомендувала себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві покривав і іншого домашнього текстилю. І причина криється в її характеристиках, які забезпечують довговічність і незмінний зовнішній вигляд виробів. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, міцність, стійкість до частого прання і при цьому, незабутня мякість.

Українська фабрика Love You відповідально ставиться до створення текстилю для дому, Керівництво фабрики опрацьовує дизайн, використовує найоригінальніші і красиві забарвлення, і всілякі тканини, щоб задовольнити смаки найвибагливіших покупців.

Купити хутряне покривало Love You V 02 натурал 200х220 можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких, українських та польських виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 200 х 220 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника.

Рекомендації від виробника, як доглядати за покривалами з синтетичних тканин. Тут не буде нічого особливого, так як такі вироби не вибагливі у догляді:

  • Прати покривала з акрилу або інших синтетичних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати цей виріб в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 700 - 800 обертів . Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити покривало бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладити синтетичні вироби не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.
  • Зберігати покривало рекомендуємо в упаковці від виробника, або в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Купити покривало Love You V 02 натурал 200х220 від відомого українського виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

в інтернет-магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні покривала з синтетичних і натуральних тканин. Такий виріб завжди виглядає розкішно і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
23032

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
полікотон
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам гарне покривало Love You 3D Лучіано з обємним малюнком і високою якістю виконання. Це покривало на ліжко зроблено відомим виробником для затишку і комфорту, а також для відмінного настрою. Шовкова...
Love You Покрывало Альбион Шелк 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове покривало на ліжко Love You Аманда Шовк 3D виконано з кращого турецького шовку, щоб Ви могли прикрасити Вашу ліжко або диван вишуканої деталлю, і захистити їх від практично будь-яких забруднень. Покривало...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти