Артикул:
22807

Покривало ARYA Maura

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 394,90 грн 3 994,00 грн -15%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове покривало ARYA Maura 250 х 260 від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з декоративного шовку, на основі акрилового волокна, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Декоративний шовк має високу стійкість до зминання і пошкоджень, що робить вироби з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю.

Акрил - це синтетична тканина, він абсолютно нешкідливий, при цьому має високу міцність, мякий на дотик, може бути різної висоти, легко пропускає повітря і зберігає температуру, стійкий до частої машинному пранні. Також покривала з акрилу одні з найпоширеніших варіантів, щоб прикрасити сою ліжко або диван.

Турецький виробник і відомий бренд ARYA в своїй продукції завжди використовує найкраща сировина і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі покривала, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Купити покривало ARYA Maura, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі пледів і покривал, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

Дана модель покривала представлена в нашому каталозі в одному розмірі 250 х 260 см і двома наволочками 50 х 70 см. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника.

Рекомендації від виробника, як доглядати за покривалами з декоративного шовку. Тут немає особливих вимог, так як такі вироби не вибагливі у догляді:

  • Прати покривала з декоративного шовку або інших синтетичних тканин, обовязково при температурі води не більше 30 градусів Цельсія.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження міцності і мякості тканини, а щоб колір залишався насиченим, відмовтеся від відбілювачів і подібної хімії.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі прання синтетичних тканин, з віджиманням на рівні 700 - 800 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити акрилові покривала бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладити синтетичні покривала не рекомендується. Але якщо ви звикли, то використовуйте не сильно гарячу праску і вологу марлеву підкладку.

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове жаккардовое покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

в інтернет-магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні жакардові покривала. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Купити покривало ARYA Maura 250 х 260 з декоративного шовку від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22807

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
декоративний шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
поліестер - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
pokryvalo-tivolyo-home-delia-su-yesil
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам гарне жаккардовое покривало Tivolyo Home Delia Su Yesil з двома декоративними наволочками. Турецький виробник використовував кращі матеріали для Вашого максимального комфорту і затишку. Жакардова...
Love You Покрывало  Жаккард
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Виріб виконаний з жаккарда. Приємне на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Love You Покрывало Barokko
rating 0 відгуків
763,00 грн
Представляємо чудові покривала серії Barokko від Love You. Тканина приємна на дотик. Візерунки виконані невибагливими і миловидна лініями з різнокольоровими завитками. Позиції можна придбати оптом і в роздріб на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти