Артикул:
22274

Покривало Casa de Roma 220 * 240

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 52 бали. Ваш кошик буде загальним 52 бали який можна перетворити на ваучер на 52,00 грн.

1 044,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 3
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало стьобане з наволочками (50 * 70) 2 шт

Покривало Casa de Roma 220 * 240 і дві наволочки в наборі, від провідного турецького виробника домашнього текстилю , який прославився далеко за межами своєї батьківщини високою якістю і надійністю своїх виробів. До складу виробу входить бавовна і поліестер, тканина виконання - поликоттон. Текстиль виконаний в тандемі двох кольорів - світлого і темного (в асортименті багата палітра), має оригінальну текстуру - стеганное. Покривала прикрашені малюнком у вигляді вензелів, які формують основний малюнок. Ненавязливе елегантне виріб прекрасно впишеться в будь-який стиль кімнати, додасть завершеності інтерєру і прикрасить ліжко. Комплектується в поліетиленову фірмову упаковку.

Покривало - це невідємна частина декору, головними його функціями є захисна і естетична. З цими основними завданнями чудово справляється текстиль з Поликоттон. Матеріал дуже щільний і міцний, добре тримає форму, не мнеться, згладжує нерівності ліжку. На дотик поверхня дуже приємна, мяка і ніжна.

Екологічно чиста поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Переважання в складі вироби натурального бавовняного волокна, забезпечує відмінну гігроскопічність, повітропроникність і чудові гігієнічні властивості. Чи не накопичує пил і статичну електрику. Особливий спосіб переплетення ниток гарантує міцність і зносостійкість, а додавання поліестеру продовжує термін експлуатації такого покривала.

Текстиль простий в побуті, прати виріб рекомендується в щадному режимі, при температурі води не вище 30 градусів. Допустима суха чистка або виведення окремих плям без загальної прання. Сушити покривало краще в природних умовах в распрямлённом вигляді, гладити при температурі поверхні не вище 100 градусів. Рекомендується провітрювати виріб на відкритому повітрі, два рази на рік. Тканина стійка до вигорання, линьки, зберігає свою форму і зовнішній вигляд, навіть після тривалого використання.

Купити таке високоякісне покривало для себе і в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це універсальний презент, який можна піднести з будь-якого приводу торжества. Текстиль довгі роки буде радувати своїм чудовим зовнішнім виглядом і корисними якостями, нагадуючи своєму господареві про вишуканий смак і турботі свого дарувальника.

Деталі товару
22274

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
полікотон
Склад наповнювача
переплетення
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало ARYA  Luigi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове велюровое покривало Arya Luigi на ліжко стане для Вас приємним придбанням. Адже з таким покривалом Ваша спальня перетвориться до невпізнання, і наповниться відчуттям розкоші і пишноти. Турецький виробник...
Love You Покрывало Элегант двусторонее
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You на 100% зроблено з поліестеру. Наповнювач - сіліконізорованное волокно. В подарунковій упаковці. Виріб має високу щільність тканини. Дану позицію ви можете купити у нас оптом і в роздріб.
Велюровое покривало з наволочками Корсика
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве велюровое покривало на ліжко з двома наволочками в венеціанському стилі безсумнівно прикрасить Ваш інтерєр і додасть йому вишуканості та чудовою розкоші. Золотий відтінок приємно лягає на будь-яку ліжко,...
Покривало Evelina Misra
rating 0 відгуків
17 181,00 грн
Представляємо Вам чудове покривало на ліжко з декоративного шовку і з оригінальною текстурою. Воно чудово впишеться в інтерєр Вашої спальні, наповнить її легкістю і додасть шикарну деталь, а дві наволочки євро...
Атлас, покрывало стеганое MH C 0001
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити стеганное покривало з атласу - створити неповторний стиль і затишок в домі. Завдяки нейтральному сірому кольору і приголомшливому візерунку покривало виглядає ошатно і дорого. Висока якість виконання і щільна,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти