Артикул:
22200

Покривало ARYA Lux Elvira

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 696,65 грн 4 349,00 грн -15%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі гарне шовкове покривало ARYA Lux Elvira 250 х 260 від турецького виробника. Виконане на високому рівні якості з мякої тканини. Покривало прикрашене оригінальним стегнами малюнком і має приємну забарвлення, що робить його чудовим доповненням будь-якої ліжку. Тканина з приємною текстурою легко прикрасить інтерєр вашої спальні, наповнить її відчуттям розкоші.

Гарно оформлений малюнок або композиція з різних квітів у вигляді шкури зебри, приємно радує своєю оригінальністю. Поєднання основного бежевого відтінку з сірими смужками і широким кантом, надає приємний ефект, викликаючи бажання прилягти і відпочити після насиченого дня. Склад шовкової тканини може бути різним, як з використанням бавовняного волокна, так і ниток змішаного виду. Завдяки техніці складного переплетення ниток готовий виріб з шовку виходить зносостійким, з багатобарвним гамою і з унікальним візерунком. Шовкова тканина завдяки високій щільності, мякості і стійкості до пошкоджень, отримала широку популярність серед покупців покривав. Шовкове покривало виглядає розкішно і вишукано на будь-якого ліжка, тахті або дивані.

Купити покривало ARYA Lux Elvira 250х260 з шовкової тканини можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Інтернет-магазин Sweet Home завжди може запропонувати своїм покупцям ексклюзивний текстиль для дому з жаккарда, гобелена, сатин і шовк за найкращою ціною в Україні. Щоб ви могли радувати себе і своїх близьких якісним постільною білизною, яке даруватиме чудовий сон і відпочинок і гарний настрій. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

Дана модель покривала з шовку представлена в нашому каталозі в одному розмірі, і має таку комплектацію:

  • покривало - 250 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.,

Простирадло і дві наволочки виконані в одному стилі з покривалом. Виріб упаковано в подарункову упаковку від виробника, з щільного картону і прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з шовку.

  • Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні шовкових покривал використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Прибрати пляма з шовку допоможуть засоби для виведення плям без хлору. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для шовкових виробів, особливо з аплікацією або фурнітурою у вигляді бісеру, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки, так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі і подалі від батарей;
  • Гладить шовкові покривала краще тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Купити шовкове покривало ARYA Lux Elvira 250х260 з наволочками від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

в інтернет-магазині Sweet Homeв широкому асортименті представлені розкішні жакардові і шовкові покривала. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко прикрасять інтерєр вашої спальні і стануть бажаним подарунком в будь-якому будинку на будь-якому святі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22200

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
велюр
наволочки
50 * 70
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало Элит 015
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам гарне покривало Love You на сто відсотків зроблене з мякого і якісного поліестеру. Наповнювач сіліконізорованное волокно, надає покривала міцність і обсяг. Виріб має високу щільність тканини. Приємна...
Покрывало Норка (роза) облегченное
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам гарне покривало на ліжко "Розочка" . Зроблено покривало китайським виробником з мякою фарбованої пряжі. Таким покривалом Ви легко прикрасите Вашу ліжко або ж ліжко, а також наповніть Вашу кімнату...
Love You Покрывало 3D Мокко
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало на ліжко Love You 3D Мокко, відмінна прикраса для Вашого ліжка. Зроблено покривало з мякого шовку, прикрашене легким і красивим малюнком в приємних коричневих тонах. Якісна термостежка і наповнювач роблять...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти