Артикул:
22053

Покривало Ninety nine PALACE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 171 бали. Ваш кошик буде загальним 171 бали який можна перетворити на ваучер на 171,00 грн.

3 421,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі гарне гобеленові покривало Ninety nine PALACE 240х270 від турецького виробника. Виконане на високому рівні якості з дуже міцної і мякої тканини, це гобеленові покривало, також прикрашене оригінальним малюнком і має приємну золотисту забарвлення, що робить його чудовим доповненням будь-якої ліжку і інтерєру. Тканина з оригінальною текстурою легко прикрасить інтерєр вашої спальні, наповнить її відчуттям розкоші.

Гарний орнамент, легко створить приємну атмосферу в спальні і стане гідним елементом декору. Гобеленова тканину стійка до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби з неї дуже популярні серед покупців домашнього текстилю. При виробництві даного покривала використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час, залишаючись яскравими навіть після декількох сотень прань.

Купити покривало Ninety nine PALACE 240х270 з гобеленової тканини можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

Дана модель гобеленового покривала прикрашена жаккардовой вишивкою та мереживом, і представлена в нашому каталозі в одному розмірі « євро », Комплектація даного набору:

  • покривало - 240 х 270 см,
  • наволочка декоративна - 50 х 70 см - 2 шт.

Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника, з щільного картону і прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з гобеленової тканини. Гобелен щільна і міцна тканина, і відрізняється високою зносостійкістю, тому догляд за ним дуже легкий і простий:

  • Температури води при пранні такого покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні гобеленових покривав використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для гобеленових покривал, особливо з фурнітурою у вигляді бісеру, тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки, так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладить гобеленові вироби краще тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує в широкому асортименті розкішні жакардові покривала від відомих виробників з Туреччини. Наш каталог постійно поповнюється ексклюзивними новинками, тут також можна підібрати ковдри, подушки, покривала і пледи за доступними цінами з доставкою будь-яке місто України.

Купити шовкове покривало Ninety nine PALACE з наволочками від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може купити подушки, ковдри, рушники, простирадла, наволочки, покривала і пледи високої якості, і інший текстиль для будинки.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22053

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
склад тканини
поліестер - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покрывало летнее Bella Carine 200*220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити яскраве літнє покривало Bella Carine 200 * 220 від турецького виробника - подарувати чудовий настрій і комфортний відпочинок. Виконано з натуральної бавовни, легке, мяке, відмінно вбирає вологу, приємне на...
Love You Покрывало Barokko
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо чудові покривала серії Barokko від Love You. Тканина приємна на дотик. Візерунки виконані невибагливими і миловидна лініями з завитками. Переважають світлі і коричневі відтінки. Позиції можна придбати...
Love You Покрывало Элегант двусторонее
rating 0 відгуків
763,00 грн
Покривало Love You складається на 100% з поліестеру. Сіліконізорованние волокна виступають наповнювачем покривав. Комплект має подарункову упаковку. Виріб має високу щільність тканини. Малюнок рясніє рожевими і...
ПОКРЫВАЛО МС ткань атлас паянный, с тремя подушками
rating 0 відгуків
849,00 грн
Красиве атласне покривало на ліжко стане прикрасою Вашої кімнати. Виробник постарався зробити приємний дизайн і використовував тільки кращі високоякісні матеріали. Приємна фактура, декоративні подушечки і насичені...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти