Артикул:
22051

Покривало Alceyiz Melina

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 154 бали. Ваш кошик буде загальним 154 бали який можна перетворити на ваучер на 154,00 грн.

3 096,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі вишукане покривало з мереживом Alceyiz Melina 260х260 від турецького виробника. Покривало виконано з мякої і щільної тканини, високої якості, доповнено простирадлом і чотирма наволочками. Також радує і мяка кольорова палітра і декор у вигляді мережива, безсумнівно, таке покривало сподобається всім покупцям, хто хоче додати краси і затишку в свою спальню. Воно легко прикрасить інтерєр вашої кімнати, наповнить її відчуттям розкоші, комфорту і затишку.

Гарний орнамент, легко створить приємну атмосферу в спальні і стане гідним елементом декору. Гобеленова тканину стійка до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби з неї дуже популярні серед покупців домашнього текстилю. При виробництві даного покривала використовуються натуральні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час, залишаючись яскравими навіть після декількох сотень прань.

Купити покривало Alceyiz Melina можна оптом і в роздріб в інтернет- магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

Дана модель покривала на ліжко з наволочками, представлена в нашому каталозі в одному розмірі, і має таку комплектацію:

  • покривало - 225 х 245 см,
  • наволочка - 50 х 70 см -2 шт.,
  • наволочка декоративна - 35 х 45см -1 шт.

Простирадло і дві наволочки виконані з мякого сатину, на основі бавовни. Покривало упаковано в подарункову упаковку від виробника, з щільного картону і прикрашену красивим декором.

Рекомендації, як доглядати за покривалом з щільної тканини. Будь-яка щільна тканина відрізняється високою зносостійкістю, тому догляд за такими виробами дуже легкий і простий:

  • Температури води при пранні покривала повинна бути не вище 30 градусів за Цельсієм;
  • При пранні покривал із щільних тканин використовуйте перевірені якісні порошки, без зайвих добавок. Якщо сильно забруднилася, віднесіть в хімчистку;
  • Кращий режим прання для декоративних покривал, особливо з фурнітурою у вигляді бісеру, мереживом і ін., Тільки делікатне прання, при середніх оборотах в 500 - 600;
  • Покривало після прання потрібно відразу витягти з пральної машинки, так ви зможете уникнути заломів на тканині;
  • Бажано сушити такий виріб поза прямих сонячних променів, щоб воно не втратило в кольорі;
  • Гладить гобеленові вироби краще тільки з виворітного боку;

Дотримуйтеся цих простих порад і ваше нове покривало буде радувати вас своєю мякістю і красою не один рік.

В інтернет- магазині Sweet Home в широкому асортименті представлені розкішні покривала, які легко прикрасять інтерєр вашої кімнати. Такий виріб виглядає дорого і ніколи не виходить з моди. Вони легко завжди затребувані і стануть бажаним подарунком на будь-яке свято.

Купити гобеленові покривало Alceyiz Melina 260х260 з наволочками від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

Ми завжди можемо запропонувати нашим покупцям широкий вибір текстилю для дому від відомих турецьких виробників і фабрик. І наші менеджери завжди допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі покривал, заощаджуючи ваш час.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22051

Характеристики

категорія товару
покривала
наволочки
50 * 70
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало Элегант двусторонее
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало LoveYou на 100% зроблено з поліестеру. Наповнювач - сіліконізорованное волокно. В подарунковій упаковці. Виріб має високу щільність тканини. Малюнок рясніє різнобарвними смугами. З квітів переважає...
Покрывало ARYA  Sessanta
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове велюровое покривало на ліжко від турецького виробника Arya безсумнівно прикрасить спальну кімнату і подарує Вам свою мякість. Чудова і якісна велюрова махра виконана на високому рівні. Можете бути впевнені, що...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти