Артикул:
20432

Покривало Cotton Box SARA PUDRA 240x250

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 132 бали. Ваш кошик буде загальним 132 бали який можна перетворити на ваучер на 132,00 грн.

2 645,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало Cotton Box SARA PUDRA 240x250 від турецького виробника, який давно став лідером в даному сегменті, завдяки високоякісній і сертифікованої продукції. Склад виробу: бавовна - 35% і поліестер - 65%. Матеріал виконання - гобелен. Представлено набором, разом з наволочками. Має ультрамодний колір - пудровий, що обовязково підкорить серце кожної дівчини і жінки. Дрібний золотистий візерунок надає шарму і елегантності, а фактурність і пористість - легкості. Постіль з таким покривалом завжди буде виглядати охайно і акуратно. Привнесе ніжності в інтерєр, обдарує своєю красою. Пропонується в фірмовою подарунковій упаковці від виробника.

Гобелен - це незвичайний матеріал, який створений завдяки переплетення різних ниток і їх кольорових гам, саме вони роблять виріб текстурованим, візерунки чіткими, насиченими. Він включає в себе воззєднання натурального і синтетичного волокна, які наділяють текстиль чудовими якостями.

Бавовняна складова покривала відповідає за його гіпоалергенність і екологічність, що дозволяє його експлуатувати людям з чутливою шкірою, так як можна виключити алергічні реакції і роздратування. Крім цього, воно повітропроникність і гигроскопично, а значить поява грибків і бактерій виключено, так як волога швидко вбирається і випаровується. Поліестер ж, в свою чергу, наділяє матеріал легкістю, при цьому не втрачаючи в міцності, а лише посилюючи зносостійкість, що дозволяє тривалий час використовувати текстиль.

Також має відштовхуючий ефект від пилу і бруду, тим самим позбавляючи від частих чисток. Досить просто струсити, або ж пропилососити виріб. При виникненні глибоких плям, слід скористатися послугами хімчистки. Тканина також, за рахунок вкраплення синтетики, трудносмінаема, тому можна відмовитися від прасування, адже виключені глибокі заломи і зминання.

Купити такий чудовий набір, покривало з наволочками, можна як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Його бездоганність виправдовується своєю практичністю і універсальністю. Адже покривало можна застосовувати при різних потребах в ролі зовнішнього декору, легкої ковдри влітку, при грі з дитиною - як килимок. За рахунок малої ваги, без праці можна брати з собою на дачу або на відпочинок на природі. Всі ці можливості роблять такий текстиль чудовим подарунком, який гідно оцінять. Буде доречним до будь-якого свята.

Деталі товару
20432

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
гобелен
наволочки
50 * 70
склад тканини
поліестер 65%, бавовна 35%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Атлас, покрывало стеганое MH C 0009
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 000,90 грн 2 354,00 грн
Елегантне атласну покривало зробить Вашу ліжко охайною і стильною, прикрасить будь-який інтерєр і доставить справжнє задоволення. Купити атласну покривало - перетворити спальню і створити прекрасну східну атмосферу....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти