Артикул:
20244

Покривало Cotton Box SARA BEJ 240x250

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало Cotton Box SARA BEJ 240x250 від турецького виробника, який став відомий завдяки високій якості своєї продукції. Склад виробу - 65% поліестеру і 35% бавовни. Тканина виконання - гобелен. Набір складається з покривала і наволочок, приємних кремових відтінків з квіткової дрібної вишивкою, яка створює надзвичайну фактурність. Вся поверхня простьобаних, а краю акуратно оброблені. Такий комплект бездоганно підійде до будь-якої спальні, зробить її ще більш ошатною, а ліжко охайною і доглянутою. Надається в подарунковій упаковці від виробника.

Кожен з нас проводить особливо багато часу в спальній кімнаті, і це природно, адже саме там можна відпочити після важкого дня, зняти втому і поринути в глибокий сон, який подарує бадьорість і сили до майбутнього дня. У цьому процесі величезну роль займає пастельна білизна і покривало, яке дозволяє вберегти текстиль, не бруднити його, зраджувати ліжку барвистий вид. Яке надається покривало з наволочками прекрасно впорається з такими завданнями, і навіть більше, адже воно практичне і універсальне у використанні.

Гобелен являє собою особливий спосіб плетіння ниток, вони мають різний колір, за допомогою якого і створюють візерунок. Виріб з такого матеріалу поєднує в собі найкращі якості, так як складається з натурального і синтетичного волокна. Бавовна наділив текстиль екологічністю, гіпоалергенність, що дуже важливо, адже з покривалом постійний контакт шкіри. А також зробив його гігроскопічним і повітропроникним, так при попаданні вологи на поверхню, вона швидко абсорбується і осушити, тим самим не дозволяючи утворюватися патогенних мікроорганізмів. Синтетичне ж волокно надає легкості виробу, вага приємно порадує свого володаря, а також дозволяє зберігати форму. Постіль з таким покривалом завжди виглядає акуратною, так як поверхня гладка, поліестер виключає глибокі заломи і складки, такий матеріал трудносмінаем і не ковзний. А також відштовхує пил і бруд, що забезпечує зносостійкість, збереження первинних якостей.

Гобеленове покривало знаходить своє застосування в різних областях: як зовнішній декор, літній легка ковдра, при необхідності, килимок на підлогу. Такі можливості роблять виріб затребуваним і потрібним.

У догляді комплект простий, так як тривалий час зберігає чистоту, достатньо раз на тиждень протряхівать, або раз на місяць пропилососити. При наявності глибокого забруднення, звернутися в хімчистку.

Купити таке покривало з наволочками можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Відмінно підійде в якості подарунка, прослужить своєму власникові довгі роки, радуючи своєю якістю і прекрасним видом.

Деталі товару
20244

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
гобелен
наволочки
50 * 70
склад тканини
поліестер 65%, бавовна 35%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покрывало Cotton Box Dynamik Series Queen
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Cotton Box Dynamik Series Bestfriend з наволочкою стане чудовою прикрасою дитячої кімнати. Приємний ліловий відтінок і зображення Ейфелевої вежі безсумнівно сподобаються вашим дівчаткам. Подарункова упаковка...
Покривало атласне Букет
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цінителям оригінальності і мистецтва неодмінно сподобається нове покривало на ліжко з атласної тканини від відомого турецького виробника. Покривало звертає на себе увагу своїм прекрасним малюнком і текстурою. Виробник...
Розпродано
0,00 грн
Ковдра-покривало LE VELE створено з велюру. У комплект входить наволочка і покривало. Малюнок оброблений рельєфним тисненням. Наповнювач - силіконізоване волокно. Зроблено в Туреччині. Дану позицію ви можете купити у...
Love You Покрывало Аманда Шелк 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве атласне покривало на ліжко Love You Венеція Шовк 3D має не тільки красива назва, а й зовнішній вигляд. Мяка атласна тканина прикрашена цікавим малюнком з обємним ефектом, і оброблена термостежкой для...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти