Артикул:
19260

Покривало Alara Venus

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Покривало для ліжка займає важливу роль в інтерєрі будь-якої спальні, адже несе основний посил на створення затишку . Покривало La Perle Paulin, яке також комплектується разом з наволочками, випускається від турецького виробника, воно підкорює своєю ексклюзивністю, наповнює відчуттям розкоші. Виконано з комбінації таких матеріалів як бавовна і поліестер, що через особливого способу переплетення ниток, являють собою вишукану тканину - жаккард. Відмінною рисою даної тканини є те, що вона досить високої щільності, досягається такий ефект з допомогою перекручування і переплетення ниток під час виробництва. Також досить зносостійка, що дозволяє використовувати виріб з жаккарда тривалий час. Поєднання натурального і синтетичного матеріалу найвищої якості в структурі покривала, забезпечує йому легкість і вимагає не складний догляд.

Покривало La Perle Paulin наповнене повторюваним малюнком, у вигляді різних рельєфів і тиснень, так, на пропонованому жаккардовом покривалі, виконаний візерунок у вигляді унікальної венеціанської ліплення і турецьких візерунків. А його щільні і грубі краю, зраджують чітку форму ліжка, в той же час не вибився і не виділяючись з загального фону, створюється враження королівського шику. Приємна на дотик текстура зрадить максимального комфорту. З таким покривалом як La Perle Paulin, кімната завжди буде наповнена атмосферою благородства, а також зможе підкорити присутніх своїм чарівним видом.

У нашому інтернет-магазині можна вибрати і купити цей чудовий товар в різній колірній гамі, що дозволить використовувати його при будь-якому дизайнерському рішенні житла. Під час користування допустима Стріка і сушка в машинці, так як тканина стійка до деформацій, що спрощує його експлуатацію.

Представлений комплект в подарунковій упаковці від виробника, що дозволяє піднести його на торжество різного формату. Порадуйте себе і близьких шикарним сюрпризом від La Perle придбаного в нашому магазині.

Деталі товару
19260

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
pokryvalo-tivolyo-home-versa-krem
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве кремове покривало на ліжко з наволочками стане для вас приємним придбання і оригінальною прикрасою вашої спальні. Щільна жакардова тканина прикрашена красивим малюнком квітів, що дозволить вам і захистити і...
Покривало ARYA  Rose
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 394,90 грн 3 994,00 грн
Покривало ніжно-рожевого кольору Arya Rose , зроблене з матеріалу декоративний шовк внесе вишуканість і красу в Вашу спальну кімнату. Турецький виробник постарався на славу, Ви оціните високу якість матеріалу і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти