Артикул:
19259

покривало Bellini

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 209 бали. Ваш кошик буде загальним 209 бали який можна перетворити на ваучер на 209,00 грн.

4 193,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Високоякісне покривало Bellini передбачає додаткові комплектуючі у вигляді наволочок, які зроблять форму ліжка завершеною, зрадять додаткового затишку, при цьому зберігши якусь елегантність загального образу. Матеріал використовуваний у виробі - це бавовна, який виконаний особливим видом плетіння - сатин, від сюди і назва тканини. За рахунок використання такої схеми переплетення, тканина виходить з лицьового боку гладкою, а з вивороту - шорсткою і щільною. Через свою мякості і блиску, така тканина порівнянна з шовком, цікавий нюанс, що чим більше скручується нитку під час виробництва, тим більш насичений блиск сатину.

Купивши покривало Bellini Ви купуєте не просто черговий текстиль, а повноцінну складову інтерєру з різноманітними функціональними можливостями у використанні. Адже воно прекрасно декорує, надає меблям охайний і доглянутий вигляд, при цьому захищаючи постільна білизна від пилу і бруду в той час, коли Ви на ньому відпочиваєте. Дає можливість скористатися ним як пледа або ковдри, відчути всю його мякість, гігроскопічність. А так як сатин має властивість не мятися, то завжди залишається у своєму первозданному вигляді. Міцність виробу дозволяє характеризувати його як зносостійке і довговічне, що дарує своєму власникові тривалий час для його експлуатації. А людям які страждають на алергію, не випаде можливості про неї згадати, так як покривало є гіпоалергенним.

Придбати покривало можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Виріб представлено асортиментом однотонних кольорів і мяких відтінків, а також прикрашено художньою стежкою зі злегка опуклим, рівномірно розміщених візерунком. Таке рішення з візерунком, надає виробу дорожнечу, вишуканість і ексклюзивність. Прання такого покривала допустима, так як товар стійкий до деформацій.

Представлений продукт в подарунковій упаковці від виробника. Послужить чудовим подарунком для дорогих і важливих для вас людей. Кожен, хто відкриє для себе покривало Bellini, отримає невідємну частину домашнього затишку.

Деталі товару
19259

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
гобелен
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
фарбована пряжа
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало 3D Прадо
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудове покривало на ліжко Love You 3D Прадо від відомого виробника. Малюнок на покривалі зроблений з ефектом 3D, які надає обсяг зображенню при певній відстані. Шовкова тканина має красиву...
Love You Покрывало 3D Лира
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You 3D Ліра Стенето для Вас не тільки якісним прикрасою для ліжка, а й замечатльним подарунком для ваших близьких і рідних. Шовкова тканина прикрашена красивим обємним малюнком і укріплена якісної...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти