Артикул:
18903

Наволочка декоративна Tivolyo Home

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 35 бали. Ваш кошик буде загальним 35 бали який можна перетворити на ваучер на 35,00 грн.

714,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 45 х 45

Захотілося освіжити інтерєр або внести в нього особливий посил, при цьому не витративши великих ресурсів? Прекрасним варіантом послужать декоративні наволочки від турецького виробника Tivolyo Home. Прикрашені подушки таким текстилем можуть кардинально змінити атмосферу в будь-якій кімнаті, внести шарм, вишуканість, або підкреслити традиційні мотиви.

Декоративні наволочки Tivolyo Home користуються великим попитом, продукція характеризується відмінною якістю і ексклюзивним дизайнерським оформленням. Тканина виконання - гобелен, малюнок нанесений за допомогою складного жаккардового переплетення кольорових ниток. Поверхня прикрашена ефектним абстрактним малюнком, також є моделі з рослинним і міським візерунком. Наволочки виготовлені в декількох колірних рішеннях, з переважанням бузкового, золотого, зеленого кольорів. Комплектується в поліетиленовий пакет.

Пропоновані декоративні наволочки доставлять масу позитивних емоцій своєму власникові. Текстиль відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки і здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Текстиль надає охайності і акуратності ліжку. Виріб не мнеться під час використання і має приємну текстуру. Поверхня мяка і ніжна на дотик. Поверхня не накопичує статичну електрику і не викликає алергічних реакцій.

Наволочки наділені всіма корисними якостями натурального бавовняного волокна. Тканина гігроскопічна і вільно пропускає повітря. Це виключає виникнення парникового ефекту і забезпечує високий показник гігієнічності. Гобелен - це дуже щільна і стійка до зносу тканину, текстиль прослужить кілька десятиліть, повністю зберігши свій привабливий зовнішній вигляд.

Декоративні наволочки стійкі до забруднень і не доставлять додаткових клопотів у догляді. Для виведення окремих плям можна використовувати суху чистку. Виріб можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвника. Сушити текстиль слід на відкритому повітрі або в добре провітрюваному місці, попередньо ретельно розпрямивши поверхню. У разі необхідності поверхню можна проутюжить при середній температурі, з виворітного боку.

Купити пропонований текстиль можна в нашому інтернет магазині за демократичними цінами, як оптом, так і в роздріб. Виріб стане справжньою родзинкою спальні. Модель є прекрасним вибором як для власного користування, а також послужить приємним сюрпризом для родичів і друзів.

Деталі товару
18903

Характеристики

категорія товару
наволочки
Тканина
гобелен
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало ARYA  Rose
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 394,90 грн 3 994,00 грн
Покривало ніжно-рожевого кольору Arya Rose , зроблене з матеріалу декоративний шовк внесе вишуканість і красу в Вашу спальну кімнату. Турецький виробник постарався на славу, Ви оціните високу якість матеріалу і...
Love You Покрывало Винтаж Шелк 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Любителі великих зображень квітів знайдуть в цьому покривалі на ліжко не тільки красу, але і чудову якість виконання. Мяка шовкова тканина має акуратну термостежку, що забезпечує красу і довговічність покривала. А...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти