Артикул:
14700

Покривало Tivolyo Home Dante Krem

Красиве покривало на ліжко Tivolyo Home Dante Krem від турецького виробника приємно здивує Вас своєю якістю виконання і прекрасною мякістю жаккардової тканини. Кремовий відтінок виглядає дуже свіжо і візуально допоможе розширити інтерєр Вашої спальні. Дві наволочки також зроблені з мякого жаккарда. Купити покривало можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Покривало - 260 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Жакардове покривало Tivolyo Home Dante Krem допоможе красиво оформити спальню. Виріб ніжного кремового кольору прикрашено розкішним візерунком, який нанесений за допомогою складного жаккардового переплетення ниток. У комплект входить дві наволочки в тому ж стилі. Інтерєр набуде завершеного вигляду з нотками аристократизму. Текстиль створить приємну і затишну атмосферу. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Популярний турецький виробник має бездоганну репутацію. Продукція торгової марки прославилася далеко за межами своєї батьківщини високою якістю виробів. Жаккард дуже щільний і зносостійкий матеріал, який можна поставити на перші місця по довговічності. Текстиль красиво драпірується і згладжує всі нерівності ліжку. Поверхня покривала мяка і приємна на дотик, подарує приємні тактильні відчуття при контакті зі шкірою.

Виконане на основі синтетичних волокон виріб є повністю гіпоалергенним і не викликає подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Текстиль не схильний до впливу шкідливих комах, таких як нищить їх міль та кліщі. На поверхні не розмножуються шкідливі мікроорганізми і цвіль. Покривало забезпечить надійний захист постільної білизни і забезпечить високу гігієнічність спального місця.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Структура тканини відштовхує пил, і забруднення не вбирає сторонні запахи. Для підтримки чистоти підійде волога і суха чистка. Виріб можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати нейтральні миючі засоби, які не містять відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах, на відкритому повітрі або в провітрюваному місці. Покривало швидко сохне, зберігаючи свою форму, колір і привабливість.

Розкішне жаккардовое покривало можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Виріб стане прекрасним придбанням для облаштування власної спальні. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, радуючи своїм бездоганним якістю і красою. Роблячи покупки для себе, згадайте про родичів і друзів. Елітне покривало послужить чудовим варіантом дорогого подарунка. Виріб можна піднести на Ювілей, Весілля, Новий рік і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
14700

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Покривало Evelina Sumbul
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Декоративний шовк і мережива в новому покривалі від турецької торгової марки Evelina. Приємний відтінок, красива вишивка і мережива. Пара наволочок, виконаних в тому ж стилі, безсумнівно стане прекрасним доповненням...
pokryvalo-tivolyo-home-versa-kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве покривало на ліжко від турецького виробника Tivolyo Home стане прекрасним доповнення і прикрасою Вашого ліжка. Виконане з мякою жаккардової тканини, покривало оздоблене красивим малюнком з жаккардового...
Love You Покрывало  Жаккард
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало Love You безсумнівно відмінне придбання для вашого будинку. Виріб виконаний з жаккарда. Приємне на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.
Love You Покрывало Страсть Шелк 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Величезна червоне серце на чорному тлі з візерунками на покривалі Love You Пристрасть буде чудово виглядати на Вашому ліжку. Мякий якісний атлас приємний на дотик і прекрасно зберігає форму після прання на малих...
Нещодавно переглянуто
pokryvalo-tivolyo-home-dante-krem pokryvalo-tivolyo-home-dante-krem
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве покривало на ліжко Tivolyo Home Dante Krem від турецького виробника приємно здивує Вас своєю якістю виконання і прекрасною мякістю жаккардової тканини. Кремовий відтінок виглядає дуже свіжо і візуально...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти