Артикул:
14267

Покривало Tivolyo Home MIRA KREM BEYAZ

Чудове покривало на ліжко Tivolyo Home MIRA KREM BEYAZ з цікавою текстурою, зроблене турецьким виробником для Вашого комфорту і гарного настрою. Покривало зроблено з щільною жаккардової тканини високої якості, малюнок на покривалі утворений за допомогою жаккардового переплетення ниток. Купити покривало Ви можете оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 396 бали. Ваш кошик буде загальним 396 бали який можна перетворити на ваучер на 396,00 грн.

7 934,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • Кремовий
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Мяке жаккардовое покривало - 260 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Покривало виконує функцію захисту ліжку і забезпечення гігієнічності білизни Популярний турецький виробник має бездоганну репутацію. Торгова марка прославилася далеко за межами своєї батьківщини, високим якість своєї продукції. Пропонований текстиль Tivolyo Home MIRA KREM BEYAZ має шикарний зовнішній вигляд і стане прикрасою будь-якого інтерєру спальні. Світло-бежева поверхня прикрашена вишуканим візерунком, отриманим в результаті складного жаккардового переплетення ниток. У комплекті з покривалом йдуть дві наволочки в тому ж стилі. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Натуральна бавовна в складі наділяє виріб прекрасними експлуатаційними властивостями. Тканина виконання дуже щільна і характеризується високою зносостійкістю. Покривало красиво драпірується і згладжує всі нерівності ліжку. Жакардове полотно практично не мнеться, ліжко завжди буде мати акуратний і доглянутий вигляд.

Текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі. Покривало мяке і ніжне, на такій поверхні приємно відпочивати. Виріб можна використовувати в якості річного ковдри. Поверхня вільно пропускає повітря, що дозволяє тілу дихати. Текстиль не накопичує статичну електрику і має високу гігроскопічність. Покривало надійно захистить постільна білизна і подарує масу приємних емоцій від експлуатації.

Виріб не вимагає спеціального догляду і легко переносить прання. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прання при температурі вода 30-40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати праскою зі зворотного боку.

Шикарне покривало можна придбати оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням і прекрасним придбанням для оформлення власної спальні. Виріб прослужить довгі роки активної експлуатації і не скоро зажадає своєї заміни. Роблячи покупки для себе, згадайте про близьких людей. Адже покривало послужить дорогим варіантом подарунка для родичів і друзів з особливої нагоди і урочистого приводу. Текстиль точно стане в нагоді, і буде активно використовуватися. Такий презент можна подарувати на ювілей, Весілля, Новосілля, а так само з будь-якого іншого урочистої нагоди.

Деталі товару
14267

Характеристики

категорія товару
покривала
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Покрывало Радость Шелк 3D
rating 0 відгуків
1 213,00 грн
Атласне покривало Love You Радість відрізняється особливою мякістю і підвищеною комфортністю. На покривалі зображено прекрасне цвітіння вишні, малюнок обємний і виглядає цікаво. На такому покривалі буде відпочити,...
Love You Покрывало 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Покривало 3D Розалінда від Love You безсумнівно відмінне придбання для домашнього вогнища. Виріб виконаний з жаккарда. Матеріали приємні на дотик. Ви можете придбати дане покривало оптом і в роздріб в нашому...
Покривало стьобане з наволочками, 3 одиниці BV C 0025
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще трохи білого в Вашому інтерєрі не завадить. Адже від такого чудового покривала важко відмовитися, якщо на додачу Ви отримуєте такі ж дивовижні наволочки. Покривало зроблено турецьким виробником, який використав...
Покрывало Kelebek  Zer-Art*
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарне покривало Kelebek Zer-Art з оригінальним дизайном - внести в Вашу спальню легкість, розкіш і відмінний настрій. Виконано в кремовому кольорі, прикрашена вишуканим гіпюром і обємної аплікацією. Тканина...
Нещодавно переглянуто
pokryvalo-tivolyo-home-mira-krem-beyaz pokryvalo-tivolyo-home-mira-krem-beyaz
rating 0 відгуків
7 934,00 грн
Чудове покривало на ліжко Tivolyo Home MIRA KREM BEYAZ з цікавою текстурою, зроблене турецьким виробником для Вашого комфорту і гарного настрою. Покривало зроблено з щільною жаккардової тканини високої якості,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти