Артикул:
22048

Подушка Le Vele Silver пух-перо 50 * 70

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі зручну і мяку подушку Le Vele Silver пух-перо 50х70 з наповнювачем з гусячого пуху, зроблену відомим турецьким виробником. Подушка має невелику твердість, безсумнівно, принесе вам максимально приємні відчуття уві сні. Адже запорука хорошого сну це завжди правильне положення голови, і з цією вимогою дана модель справляється відмінно.

Чохол виконаний з міцної тканини тик на основі стовідсоткового бавовни, це забезпечує мякість і міцність подушки, а також не дає наповнювача втрачати свою форму. Виробник Le Vele. відомий, як один з кращих виробників домашнього текстилю. Дана фабрика виробляє постільну білизну, ковдри, подушки, рушники, пледи і невеликий текстиль для дому.

Гусяче перо і пух давно використовується у виробництві ковдр і подушок. Характеристики даного матеріалу відмінно підходять для комфортного сну і відпочинку. Наприклад, перо відмінно зберігає тепло, пропускає повітря, також надає оздоровчий і розслабляючий ефект на тіло людини. Основний вплив це - поліпшення кровообігу, знімає напругу з мязів, прибирає втому.

Купити пером подушку Le Vele Silver пух-перо 50х70 можна як завжди швидко і зручно в нашому інтернет-магазині Sweet Home за доступною ціною, і з доставкою по всій Україні. Ми давно продаємо домашній текстиль високої якості від найвідоміших турецьких виробників і торгових марок. Ми зібрали найкращі продукти, щоб ви могли створити затишок і комфорт у вашій спальні і в вашому домі.

Ця модель представлена в нашому асортименті в одному розмірі 50 х 70 см. Під таку подушку Ви також можете підібрати і чудовий комплект постільної білизни або яскраві наволочки з нашого асортименту.

Рекомендації, як доглядати за подушкою з пуху і пера:

  • Перш за все, пухові та піряні подушки, вимагають тільки ручного прання . Температура води завжди не повинна перевищувати 30 градусів Цельсія. Перед пранням, попередньо замочіть подушку у воді з розчиненим порошком або засобом для прання на 10-15 хвилин, після цього акуратно прополощіть її.
  • Прати подушки з наповнювачем з пуху в сучасних пральних машинках можна. Навіть в режимі делікатного прання вони не справляються з цим непростим завданням.
  • Щоб добре просушити таку подушку, важливо ретельно віджати її, при цьому не перекручувати, а саме віджати на рівній поверхні. Сушити можна на відкритому повітрі, при цьому уникаючи попадання прямих сонячних променів. Важливо щоб волога повністю випарувалася.
  • Перо і пух в спальних виробах легко вбирає сторонні запахи. Тому піряні ковдри і подушки рекомендується періодично провітрювати. Досить, після прання, злегка струсити виріб і залишити на кілька годин на балконі або в приміщенні з доступом свіжого повітря.
  • Подушку з таким наповнювачем можна упакувати її в поліетиленову чохол. Місце для зберігання повинно бути сухим і провітрюваним.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-подушки від 2,5 до 3,5 років.

Якщо ви любите подушки з пуху, то подушка Le Vele Silver пух-перо 50х70 стане відмінною покупкою для вашого будинку. Ця подушка подарує Вам комфортний сон і відпочинок, дозволить зняти втому і напруженість, накопичені за цілий день. Купити її можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині Sweet Home.

Доставку замовлень здійснюємо усіма транспортними компаніями по території України, крім Укрпошти, а наші менеджери завжди готові відповісти на всі запитання щодо наявності, умов оплати і доставки замовлень.

Деталі товару
22048

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
галочка
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
podushka-tivolyo-home-microplush-sofia
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісна подушка Tivolyo Home Microplush Sofia турецького виробництва стане відмінним придбанням для Вас і Ваших близьких. Чохол з мікрофібри і мікроплюша містить наповнювач з мікроволокна, який робить подушку не...
Укр Південь Подушка Соло 50% пуху
rating 0 відгуків
932,00 грн
Якісна подушка Соло з пухо-піряних наповнювачем від вітчизняного виробника Укр Юг Текстиль стане улюбленим предметом для відпочинку. Приємне тика покриття забезпечить повне розслаблення і не дозволить пробиватися...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти