Артикул:
22046

Подушка Ilkem Elite Cotton 50 * 70

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі мяку, зручну і якісну подушку Ilkem Elite Cotton 50 х 70 з наповнювачем з синтетичного волокна, від відомого турецького виробника. Подушка має середню жорсткість, а наповнювач аерополіестр, подарує вам зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Адже всі ми знаємо, що хороший сон залежить від правильного положення голови. І ця модель стане відмінним придбанням для вашого будинку.

Виробник Ilkem відомий в Туреччині і тільки недавно вийшов на ринок України, і його домашній текстиль і продукція безумовно заслуговують вашої уваги. Фабрика Ilkem виробляє постільну білизну, ковдри, подушки та інший дрібний текстиль для дому. Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів і нешкідливих синтетичних тканин і волокон, щоб кожен покупець і міг створити затишок в своєму будинку.

Верхній чохол подушки Ilkem Elite Cotton 50 х 70 виконаний з мякої бавовняної тканини. Синтетичний аерополіестр, зарекомендував себе з кращого боку і відносно недавно використовується у виробництві ковдр і подушок. І причина криється в його характеристиках, які забезпечують комфортний сон і відпочинок. Наприклад, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, при цьому не утримує повітря і запахи. Основна якість - це легкість, безпека і регульована жорсткість для правильного положення голови, що покращує кровообіг і знімає напругу з мязів.

Купити турецьку подушку Ilkem Elite Cotton 50х 70 можна оптом і в роздріб за доступною ціною в інтернет- магазині Sweet Home з доставкою по всій Україні. У нас завжди в асортименті домашній текстиль високої якості від найвідоміших турецьких виробників і торгових марок. Ми пропонуємо покупцям найкращі продукти, щоб кожен наш клієнт міг створити затишок і комфорт в спальні і в своєму будинку.

В каталозі нашого інтернет-магазину модель представлена в розмірі 50 х 70 см, стандартний розмір подушки під наволочку з сучасного турецького постільної білизни. Такий розмір зручний для сну і дозволяє підтримувати правильне положення голови.

Спеціальних вимог по догляду за подушкою немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати подушки, як з синтетичним, так і з натуральним наповнювачем не рекомендується.
  • якщо ж подушка забруднилася, віддайте її в хімчистку.
  • Прати можна тільки верхній знімний чохол, якщо він передбачений.
  • Після сну подушку, потрібно збити це дозволить повітрю вчинити всередину, що запобіжить збивання наповнювача.
  • Кожні 1 - 2 тижні бажано провітрювати подушки на свіжому повітрі, це прибере неприємні запахи і забезпечить чистоту вироби.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-подушки від 2,5 до 3,5 років.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для будинку.

Купити подушку Ilkem Elite Cotton 50 х 70 можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін. Ми рекомендуємо подушки від турецького виробника Ilkem, так як це чудова можливість порадувати себе і близьких комфортним сном і відпочинком.

доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
22046

Характеристики

категорія товару
подушки
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Аерополіестер
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Подушка Markus DeLux
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі якісно зроблену подушку Markus DeLux від відомого українського виробника. З наповнювачем з штучного лебединого пуху і міцним чохлом з стьобаного ранфорса, вона прослужить Вам тривалий час і...
Подушка OTHELLO MEDICLASSIC M1
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка OTHELLO MEDICLASSIC M1 має ортопедичний ефект, підтримує голову і шию в правильному положенні під час сну, дарує комфорт і сьогодення розслаблення. Наповнювач високої якості з віскоеластіка запамятовує форму...
podushka-tivolyo-home-bamboo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка Tivolyo Home Bamboo з наповнювачем з бамбукового волокна подарує Вам максимально комфортний сон і відпочинок. Зроблена подушка турецьким виробником Tivolyo Home з кращих матеріалів, що забезпечить Вам і Вашим...
Подушка OTHELLO PROFMISHLE
rating 0 відгуків
1 277,00 грн
Перед покупкою кожен з нас замислюється про те, яку ж подушку собі вибрати. Зверніть свою увагу на дану подушку OTHELLO PROFMISHLE від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Чохол виготовлений з...
TAC чехол для подушки Kapitoneli
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чохол для подушки TAC Kapitoneli від турецького виробника - подарувати спокійний і здоровий сон. Виконаний з натуральної бавовни, міцний, витримує велику кількість прань і зберігає свій зовнішній вигляд на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти