Артикул:
22045

Подушка Unicolor силікон

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для вашого комфорту уві сні раді запропонувати якісну подушку з середньої жорсткістю Unicolor силікон 50 * 70, від відомої турецької торгової марки і виробника.

Виробник Unicolor. відомий в Туреччині і Європі, як один з кращих виробників домашнього текстилю. Дана компанія виробляє постільну білизну, ковдри, подушки, рушники, пледи і невеликий текстиль для кухні. У всіх видів продукції використовуються кращі сировину і матеріали, щоб кожен покупець почував комфорт, і міг створити затишок в своєму будинку.

Верхній знімний чохол подушки Unicolor Silicon50 * 70 виконаний з мякої тканини мікрофібри. Такий чохол легко знімати, так як він застібається на блискавку. Наповнювач в подушці силіконове волокно, це синтетичний наповнювач, який дозволяє підтримувати достатню пружність для комфортного сну і відпочинку. Наповнювач абсолютно нешкідливий, не пріє і добре пропускає повітря. Якісна окантовка надійно утримує наповнювач в середині щільного чохла.

Купити турецьку подушку Unicolor силікон 50х 70 можна оптом і в роздріб за доступною ціною в інтернет-магазині Sweet Home з доставкою по всій Україні. У нас завжди в асортименті домашній текстиль високої якості від найвідоміших турецьких виробників і торгових марок. Ми пропонуємо покупцям найкращі продукти, щоб кожен наш клієнт міг створити затишок і комфорт в спальні і в своєму будинку. Також до даної подушці ми можемо запропонувати наволочки з мякої тканини сатин турецького виробництва, або ж комплект постільної білизни.

В нашому каталозі дана модель представлена в розмірі 50 х 70 см, стандартний «Євро» розмір подушки для турецького текстилю . Даний розмір зручний для сну і дозволяє підтримувати правильне положення голови.

Спеціальних вимог по догляду за подушкою немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати подушки, як з синтетичним, так і з натуральним наповнювачем не рекомендується.
  • якщо ж подушка забруднилася, віддайте її в хімчистку.
  • Прати можна тільки верхній знімний чохол, якщо він передбачений.
  • Після сну подушку, потрібно збити це дозволить повітрю вчинити всередину, що запобіжить збивання наповнювача.
  • Кожні 1 - 2 тижні бажано провітрювати подушки на свіжому повітрі, це прибере неприємні запахи і забезпечить чистоту вироби.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-подушки від 2,5 до 3,5 років.

подушки від турецького виробника Unicolor це чудова можливість подарувати собі та близьким комфортний сон і відмінний відпочинок. Купити турецьку подушку Unicolor силікон 50х 70 можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для дому за найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років, працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші. А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22045

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
мікрофібра
Малюнок
Термо стежка
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Укр Південь Подушка Соло 100% пуху
rating 0 відгуків
1 646,00 грн
Зручна і мяка подушка Соло вітчизняного виробництва Укр Юг Текстиль дозволить Вам насолодитися своїм відпочинком сповна. 100% натуральний гусячий пух в натуральному бавовняному чохлі зручний в щоденному...
Подушка OTHELLO FIBREBALL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити подушку, яка прослужить Вам довгий час і не втратить свого первісного якості? Пропонуємо Вам звернути увагу на подушку OTHELLO FIBREBALL. Склад наповнювача - холофайбер. Це ідеальний варіант для...
Подушка Penelope Star
rating 0 відгуків
1 638,00 грн
Висока щільна подушка Penelope Star з гусячого пуху з 100% натуральним бавовняним покриттям. Ваш відпочинок наповниться комфортом і затишком, на такій подушці Ви будете бачити тільки приємні сни. Забезпечте комфорт...
ПОДУШКА МС ШЕРСТЬ наполнитель холофайбер downfill, чехол микрофайбер стеганый
rating 0 відгуків
466,00 грн
Купити зручну подушку Магія снів шерсть - подарувати здоровий комфортний сон. Наповнювач - холлофайбер, антиалергенний, не вбирає сторонні запахи, стійкий до вологи, зберігає тепло. Така подушка підтримує голову в...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти