Артикул:
21997

Подушка TAC Visko Royal

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 105 бали. Ваш кошик буде загальним 105 бали який можна перетворити на ваучер на 105,00 грн.

2 110,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З турботою про вашого комфорті уві сні, пропонуємо чудову подушку TAC Visko Royal 50 х 70 з наповнювачем з віскоеластіка, від відомої турецької торгової марки і фабрики.

Виробник TAC відомий в Туреччині і Європі, як один з кращих виробників постільної білизни, покривал і іншого домашнього текстилю. У всіх видів продукції моделях білизни використовуються кращі технології, сировину і матеріали, щоб кожен покупець почував комфорт, і міг створити атмосферу затишку в своєму будинку.

Верхній знімний чохол подушки Visko Royal 50 х 70 виконаний з мякої тканини і застібається на міцну і зручну блискавку. Чохол легко знімати, прати і сушити, без страху втрати щільності або мякості. Наповнювач в подушці віскоеластік, цей синтетичний наповнювач володіє чудовими властивостями памяті, який дозволяє зберігати зручну форму під головою і підтримувати достатню пружність для комфортного сну і відпочинку. Наповнювач абсолютно нешкідливий. Надійна окантовка надійно утримує наповнювач в середині щільного чохла.

Купити подушку з функцією памяті TAC Visko Royal 50 х 70 можна оптом і в роздріб за доступною ціною в інтернет-магазині sweet-home.com.ua. Також до даної подушці ми можемо запропонувати наволочки з мякої тканини, наприклад, сатину або жаккарда, також турецького виробництва, або ж комплект постільної білизни. Якщо вам подобаються нові технології, і комфорт які вони приносять у ваш будинок, то ця подушка стане відмінною покупкою для вашого будинку. Ця подушка подарує Вам комфортний сон і відпочинок, дозволить зняти втому і напруженість, накопичені за цілий день.

В нашому каталозі дана модель представлена в розмірі 50 х 70 см, це стандартний «Євро» розмір подушки для турецького текстилю . Даний розмір зручний для сну і дозволяє підтримувати правильне положення голови.

Особливих вимог по догляду за такою подушкою немає, досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати подушки, як з синтетичним, так і з натуральним наповнювачем не рекомендується.
  • якщо ж подушка забруднилася, віддайте її в хімчистку.
  • Прати можна тільки верхній знімний чохол, якщо він передбачений.
  • Після сну подушку, можна злегка збити це дозволить матеріалу відновити свій обєм і форму.
  • Кожні 1 - 2 тижні бажано провітрювати подушки на свіжому повітрі, це прибере неприємні запахи і забезпечить чистоту вироби.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-подушки від 2,5 до 3,5 років.

подушки від турецького виробника TAC це чудова можливість подарувати собі та близьким комфортний сон і відмінний відпочинок. Купити турецьку подушку TAC Visko Royal 50 х 70 можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині, де ви знайдете тільки якісний турецький текстиль для дому за найкращою і доступною ціною.

Ми займаємося продажем текстилю більше 10 років , працюємо на пряму з турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти завжди могли купити якісний текстиль для комфортного життя і затишку в домі. За цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші . А жителі Харкова можуть скористатися послугою курєра, якщо замовлення невеликого габариту. Умови оплати та доставки можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
21997

Характеристики

категорія товару
подушки
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Віскоеластик.
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC подушка Bambu 50x70
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку TAC Bambu 50x70 від турецького виробника - подарувати неймовірну мякість і прекрасний сон. Подушка зручна, легка, гіпоалергенна, відмінно пропускає повітря, стійка до зминання. Легко стирається і...
ПОДУШКА МС SOLO  наполнитель downfill, чехол бязь соло
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити мяку подушку МС SOLO - подарувати комфортний і зручний сон. Наповнювач downfill мякий, легкий, екологічно чистий, гіпоалергенний. Відмінно пропускає повітря, легко стирається при дбайливому режимі і зберігає...
подушка Minteks Silikonlu Eko
rating 0 відгуків
376,00 грн
Не знаєте яку купити подушку, щоб щоранку прокидатися в чудовому настрої і самопочутті? Подушка Minteks Silikonlu Eko - ідеальний варіант. Чохол виготовлений з бязі, яка не викликає роздратування після зіткнення з...
338,00 грн
Подушка Магія снів бавовна холлофайбер downfill від українського виробника зроблена якісно і з турботою про Ваш сон. Кращий наповнювач Downfill і якісні матеріали подарують Вам приємні сни і відмінний відпочинок....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти