Артикул:
21983

Подушка шерсть TAC Yun NEW

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 87 бали. Ваш кошик буде загальним 87 бали який можна перетворити на ваучер на 87,00 грн.

1 744,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі зручну і якісну подушку TAC Yun NEW з наповнювачем з вовни, від відомого турецького виробника. Подушка має невелику твердість, що відібється на максимально приємному і комфортний сон. Адже запорука хорошого сну це правильне положення голови, і з цією вимогою дана модель справляється відмінно.

Чохол виконаний з міцної тканини сатин на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечує мякість і міцність подушки. У даній моделі використовується натуральний наповнювач - це шерсть.

Натуральна вовна давно використовується у виробництві ковдр і подушок. Її характеристики відмінно підходять для комфортного сну і відпочинку. Наприклад, шерсть відмінно зберігає тепло, пропускає повітря, має природне походження. А також надає оздоровчий і розслабляючий ефект на тіло людини. Основний вплив це - поліпшення кровообігу, знімає напругу з мязів, прибирає втому.

Купити вовняну подушку TAC Yun NEW можна швидко і зручно в нашому інтернет-магазині за доступною ціною, з доставкою по всій Україні. Ми давно продаємо домашній текстиль високої якості від найвідоміших турецьких виробників і торгових марок. Ми зібрали найкращі продукти, щоб ви могли створити затишок і комфорт у вашій спальні і в вашому домі.

Також хочемо уточнити що дана модель представлена в нашому асортименті в одному розмірі 50 х 70 см. Це стандартний «Євро» - розмір поширений в Туреччині і Європі. Також в даній моделі передбачений знімний чохол. Тому під таку подушку Ви також можете підібрати і чудовий комплект постільної білизни з нашого асортименту.

Як доглядати за подушкою з вовни

  • Перш за все, вовняні подушки, як і будь-який виріб з вовни, вимагають тільки ручного прання. Температура води завжди не повинна перевищувати 30 градусів Цельсія. Перед пранням, попередньо замочіть подушку у воді з розчиненим порошком або засобом для прання на 10-15 хвилин, після цього акуратно прополощіть її.
  • Також можна прати вовняні подушки в сучасних пральних машинках. У режимі делікатного прання він відмінно справляються з цим непростим завданням.
  • Щоб добре просушити таку подушку, важливо ретельно віджати її, при цьому не перекручувати, а саме віджати на рівній поверхні. Сушити можна на відкритому повітрі, при цьому уникаючи попадання прямих сонячних променів. Важливо щоб волога повністю випарувалася.
  • Натуральна вовна у спальних виробах легко вбирає сторонні запахи, але так само легко і розлучається з ними. Для цього вовняні ковдри і подушки рекомендується періодично провітрювати. Для цього, після прання, злегка струсіть виріб і залиште на кілька годин на балконі або в приміщенні з доступом свіжого повітря.
  • Подушку з наповнювачем з вовни бажано завжди зберігати в розправленому вигляді, щоб вона не просіла і не втратила Об `єм. Можна упакувати її в поліетиленову чохол. Місце для зберігання повинно бути сухим і провітрюваним. Так як запах вовни може залучати комах, таких як моль, то можна використовувати спеціальні засоби для їх відлякування.

Якщо ви любите спальні вироби з натуральним наповнювачем, то подушка TAC Yun NEW стане відмінною покупкою для вашого будинку. Ця подушка подарує Вам комфортний сон і відпочинок, дозволить зняти втому і напруженість, накопичені за цілий день. Купити її можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині Sweet Home за доступною ціною.

Ми з турботою про покупця продаємо текстиль для дому більше 10 років, і за цей час наші клієнти та партнери оцінили високу якість виробів з нашого асортименту. Ми співпрацюємо з перевіреними турецькими виробниками і фабриками, які відомі далеко за межами своєї країни.

Доставку замовлень здійснюємо усіма транспортними компаніями по території України, крім Укрпошти, а наші менеджери завжди готові відповісти на всі запитання щодо наявності, умов оплати і доставки замовлень.

Деталі товару
21983

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
сатин
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
вовна
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Укр Південь Подушка Соло 50% пуху
rating 0 відгуків
932,00 грн
Якісна подушка Соло з пухо-піряних наповнювачем від вітчизняного виробника Укр Юг Текстиль стане улюбленим предметом для відпочинку. Приємне тика покриття забезпечить повне розслаблення і не дозволить пробиватися...
TAC подушка Bamboo
rating 0 відгуків
1 578,00 грн
Мяка і пружна подушка Bamboo Tac від турецького виробника подарує Вам найприємніші сни в світі мрій. Якісний наповнювач і тканину покриття забезпечить довгий користування подушкою. Насолоджуйтеся комфортним...
Подушка Aloe Vera Bella Donna
rating 0 відгуків
599,00 грн
Мяка і зручна подушка Aloe Vera Bella Donna з антиалергенним силіконізовані наповнювачем дозволить Вам відчути всю повноту магії сну. Виробник подбав про високу якість виробу. Текстура тканини покриття приємна на...
Подушка OTHELLO FIBREBALL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити подушку, яка прослужить Вам довгий час і не втратить свого первісного якості? Пропонуємо Вам звернути увагу на подушку OTHELLO FIBREBALL. Склад наповнювача - холофайбер. Це ідеальний варіант для...
Подушка ARYA Comfort
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 207,00 грн 1 420,00 грн
Антіалерненная подушка з наповнювачем з поліефірного волокна порадує Вас своїми корисними властивостями. Подушка мяка, приємна на дотик, підходить навіть для дуже чутливе шкіри. Висока виконання і якісні матеріали...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти