Артикул:
19099

Подушка TAC Jaden 50х70

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 100 бали. Ваш кошик буде загальним 100 бали який можна перетворити на ваучер на 100,00 грн.

2 004,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 50 х 70

Чохол зйомний на замку.

Середня по висоті і щільності подушка.

Поринути в мяке хмарка, забутися в солодкому сні, допоможе чудова подушка TAC Jaden 50х70. Вона подарує незабутній комфорт і затишок, виключає появу дискомфорту зранку - тягнуть відчуття шиї або будь-які болі, так як підтримує природне анатомічне положення голови. Текстиль повністю екологічно чистий і відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Чохол виготовлений з 100% мікрофібри. В якості наповнювача використовується мікрогелевое волокно. Для додаткової міцності і прекрасного декоративного виду, виріб стеганное ромбічним візерунком, прикрашене чорним кантом і дрібної клітиною по всій поверхні. Поставляється в упаковці від виробника у вигляді сумки, що дозволяє зручно зберігати і транспортувати виріб.

Мікрогель - це новітня розробка в текстильній промисловості, матеріал складається з маленьких кульок з дуже тонкого силіконізоване волокна. Виріб неймовірно мяке і легке, самі волокна в кілька разів тонше синтепонові волокна. За рахунок такої структури, подушка має теплорегулятівнимі функціями. Текстиль вільно пропускає повітря, це виключає появу парникового ефекту і запарювання. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується.

Подушка довго зберігає свою початкову форму, під час сну прийме зручне положення, після експлуатації повернеться в колишній вигляд. Сплячий лише відчуває максимальний комфорт і затишок під час сну. Текстиль повністю безпечний і гіпоалергенний, не викликає подразнень і не діє на органи дихання, підійде для щоденного використання людям які страждають на алергію і астму. Виріб не накопичує пил і сторонні запахи. У наповнювачі не заводяться кліщі та інші шкідливі комахи. Синтетична середовище несприятливе для зростання патогенних мікроорганізмів, цвілі і грибків.

Мікрогелевою подушку можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів. Рекомендується використовувати мякі рідкі миючі засоби або мильний розчин. У барабан додатково помістити тенісні кульки, для додаткового збивання, щоб виключити появи кома. Сушити виріб потрібно в провітрюваному місці при природних умовах, в добре распрямления вигляді. Після висихання текстиль слід струсити, щоб надати колишню пружинисту форму.

Купити подушку преміум-класу можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і послужить чудовим варіантом подарунка. Такий презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю, його можна подарувати абсолютно всім, як близьким друзям, так і родичам.

Деталі товару
19099

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
мікрофібра
наволочки
50 * 70
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Мікрогель 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
podushka-tivolyo-home-microfiber
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка TIVOLYO HOME Microfiber зроблена на високому рівні якості відомим турецьким виробником. Наповнювач холофайбер, чохол з мякої мікрофібри. Подушка висока, тому чохол зі змійкою, щоб можна було регулювати...
Подушка Bamboo pillow
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мяка подушка Bamboo pillow виготовлена з натурального бамбука, має ортопедичний і антибактеріальним ефектом. Забезпечує правильно положення голови, відмінно поглинає вологу, сприяє здоровому сну і оптимального...
Подушка PENELOPE IMPERIA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чи знаєте з чого виготовлені кращі подушки? Наповнювач зовсім не повинен бути натуральним. Купити подушку PENELOPE IMPERIA - це отримати дивного комфорту відпочинок і нічний сон. У складі її наповнювача знаходиться...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти