Артикул:
19098

Подушка TAC Mbosse 50 х 70

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 50 х 70

Чохол зйомний на замку.

Відчуття невагомості і мякості під час сну, подарує чудова подушка TAC Mbosse 50 х 70 . Вона обдарує свого власника бездоганним комфортом і затишком, більше Ви не зіштовхнетеся з тягнуть відчуттями шиї зранку, так як подушка підтримує природне анатомічне положення голови. Текстиль повністю екологічно чистий і відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Чохол зйомний на замку, виготовлений з стовідсотковою мікрофібри. В якості наповнювача використовується 100% мікрогелевое волокно. Для додаткової міцності і прекрасного декоративного виду, виріб стеганное хвилеподібним узором, прикрашене кантом з діагональними синіми вставками. Поставляється в упаковці від виробника у вигляді сумки, що дозволяє зручно зберігати і транспортувати виріб.

Такий наповнювач в подушці використаний не випадково, мікрогель - це новітня розробка в текстильній промисловості, матеріал складається з маленьких кульок з дуже тонкого силіконізоване волокна. Виріб неймовірно мяке і легке, самі волокна в кілька разів тонше синтепонові волокна. За рахунок такої структури, подушка має теплорегулятівнимі функціями. Текстиль вільно пропускає повітря, це виключає появу парникового ефекту і запарювання. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується.

Подушка довго зберігає свою початкову форму, під час сну прийме зручне положення, після експлуатації повернеться в колишній вигляд. Сплячий лише відчуває максимальний комфорт і затишок під час сну. Текстиль повністю безпечний і гіпоалергенний, не викликає подразнень і не діє на органи дихання, підійде для щоденного використання людям які страждають на алергію і астму. Виріб не накопичує пил і сторонні запахи. У наповнювачі не заводяться кліщі та інші шкідливі комахи. Синтетична середовище несприятливе для зростання патогенних мікроорганізмів, цвілі і грибків.

Таку подушку можна прати в машинці при температурі води 30 градусів. Рекомендується використовувати мякі рідкі миючі засоби або мильний розчин. У барабан радиться помістити тенісні кульки, для додаткового збивання, щоб виключити появи кома. Сушити виріб потрібно в провітрюваному місці при природних умовах, в добре распрямления вигляді. Після висихання текстиль слід струсити, щоб надати колишню пружинисту форму.

Купити подушку такого елітного статусу, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і послужить чудовим варіантом подарунка. Такий презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю, його можна подарувати абсолютно всім, як близьким друзям, так і родичам.

Деталі товару
19098

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
мікрофібра
наволочки
50 * 70
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Мікрогель 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Подушка PENELOPE DIAMOND
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішну подушку PENELOPE DIAMOND - зробити Ваш відпочинок більш комфортним і безтурботним. Наповнювач з гусячого пуху високої якості подарує приємне відчуття мякості, а шикарний чохол з жаккарда порадує...
Подушка пух перо 50 / 50
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мяка біла пухова подушка Bella Donna дозволить Вам сповна оцінити розслаблення, зануритися в світ мрій з комфортом. Турецький виробник подбав про найвищу якість чохла і наповнювача для Вашого задоволення. Тканина...
Подушка OTHELLO COTTONOVA
rating 0 відгуків
3 221,00 грн
Прекрасна подушка Othello Cottonova від турецького бренду розміром 50 х 70 буде дуже доречним для Вашого здорового сну. Чохол для подушки виготовлений з високоякісного сатину. Натуральна бавовна в якості наповнювача...
ПОДУШКА МС ШЕРСТЬ наполнитель холофайбер downfill, чехол микрофайбер стеганый
rating 0 відгуків
466,00 грн
Купити зручну подушку Магія снів шерсть - подарувати здоровий комфортний сон. Наповнювач - холлофайбер, антиалергенний, не вбирає сторонні запахи, стійкий до вологи, зберігає тепло. Така подушка підтримує голову в...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти