Артикул:
19079

Подушка TAC Concorde 40 х 60 ortopedic

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 109 бали. Ваш кошик буде загальним 109 бали який можна перетворити на ваучер на 109,00 грн.

2 185,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 40 х 60

Висота валика - 11 см

Подушка TAC Concorde 40 х 60 ortopedic від елітного турецького виробника домашнього текстилю. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки, про що свідчить відповідна сертифікація. Подушка прямокутної форми з валиком, чохол на змійці, виготовлений з білого сатину, до складу якого входить 100% бавовна. В якості наповнювача використовується 100% мікрогель. Комплектується в сумку від виробника, в ній дуже зручно зберігати подушку надалі.

Поєднання синтетичного наповнювача нового покоління і натурального сатину наділяють виріб прекрасними експлуатаційними властивостями. Виріб характеризується довговічністю і зносостійкістю. Подушка мяка і, в той же час, пружна, добре тримає форму. Текстиль вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Поверхня не буде парити і створить сприятливі умови для сну. До синтетичних волокон байдужі шкідливі комахи, такі як кліщі та моль. Подушка підійде для людей, які страждають від алергії і захворювань органів дихання. Гарантує правильне положення голови і хребта під час сну, активізує кровопостачання і знімає напругу з плечового пояса. А також забезпечує мяку і оптимальну підтримку голови та шиї.

Подушка чудово пропускає повітря, здатний швидко вбирати і випаровувати зайву вологу, таким чином, забезпечується комфортний тепловий баланс. У жарку пору року виріб подарує приємне відчуття прохолоди, а взимку допоможе зігрітися. Склад пропонованої продукції повністю безпечний і екологічно чистий, не виділяє шкідливих речовин і токсинів.

Для підтримки чистоти рекомендується ручне прання, температура води не повинна перевищувати 40 градусів. Слід використовувати неагресивні миючі засоби або звичайний мильний розчин. Після прання виріб слід ретельно прополоскати в чистій воді. Сушити рекомендується при природних умовах в добре провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Матеріал славиться своєю довговічністю і практичністю. Текстиль не втрачає своїх чудових властивостей і прослужить довгі роки, даруючи комфорт і затишок.

ортопедичні подушки високої якості можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним вибором для власного користування і послужить чудовим варіантом подарунка для друзів і близьких. Виріб можна подарувати з приводу і нагоди, абсолютно всім, як чоловікам, так і жінкам. Подарунок буде високо оцінений, адже турбота і увага, це найдорожче, що може бути.

Деталі товару
19079

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Мікрогель 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Подушка PENELOPE MEDIBON
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку PENELOPE MEDIBON найкраще любителям розкішного сну на високих подушках. Вона забезпечує правильне положення голови під час відпочинку, має антиалергенним ефектом. Така подушка подарує Вам легке...
Подушка PENELOPE B-1 MEDI BAMBO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка PENELOPE B-1 MEDI BAMBO подарує справжнє розслаблення і здоровий сон. Наповнювач з віскоеластіка приймає форму голови і рівномірно розподіляє температуру по поверхні подушки. Він сприяє поліпшенню кровообігу,...
 Подушка ортопедическая  "БЕК"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку ортопедичну "БЕК" - з комфортом переживати тривалі подорожі в сидячому положенні в будь-якому транспортному засобі. Якісно зроблений чохол з бавовни приховує спеціальний наповнювач, який дозволить...
TAC подушка Glory  50x70
rating 0 відгуків
1 410,00 грн
Купити подушку TAC Glory 50x70 від турецького виробника - подарувати здоровий сон і повноцінний відпочинок. Наповнювач силіконізоване волокно має гіпоалергенні, теплозберігаючі властивості, не накопичує пил і не...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти