Артикул:
10857

Подушка MARKUS Downfill чохол тик

Чудова подушка для Вас і Ваших близьких. З наповнювачем з штучного лебединого пуху і чохлом з якісного тика, вона прослужить Вам дуже тривалий час. Така подушка відмінний варіант для тих хто не переносить натуральні наповнювачі, такі як пух і перо. Тому, що штучний наповнювач має гарну гіпоалергенність і абсолютно нешкідливий.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 15 бали. Ваш кошик буде загальним 15 бали який можна перетворити на ваучер на 15,00 грн.

311,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати 4 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 4
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ви власник готелю і хочете знайти і оптом купити подушку , яка б не тільки довго Вам служила, але і подобалася постояльцям? Тоді пропонуємо Вам виріб від відомого українського виробника текстильної промисловості «MARKUS» зі штучним мікроволокном "Лебединий Пух". Компанія виділяється високою якістю товару, що випускається, тому що використовує тільки кращі матеріали для пошиття текстилю.

Продукцію від «MARKUS» вважають за краще не тільки для готелів, готелів, мотелів і хостелів, а й у звичайні будинки і квартири. Кожен екземпляр сертифікований, проходить регулярні перевірки відділу якості та виготовлений з повністю екологічно чистих і безпечних матеріалів.

Ціна подушки в нашому інтернет-магазині значно нижче, ніж ринкова. Чим же це обумовлено? Ми співпрацюємо з компанією безпосередньо і без будь-яких посередників. Продукція доставляється особисто на наші склади, оперативно, без затримок. Це також є гарантією якості і оригінальності продукту.

На сайті sweet-home.com.ua діє гнучка система бонусів. Якщо Ви володієте готельним бізнесом, то оптові закупівлі - це оптимальний і максимально вигідний варіант. Для таких покупців наш магазин надає 10% знижку. Ви економите близько 120 гривень на 6-ти одиницях.

На що звернути увагу при виборі?

Кожен відпочиваючий хоче розслабитися і поспати після важкого дня. У цьому йому допомагають постіль. Спати без подушки для сну просто неможливо, тому що шийний відділ, та й весь хребет в цілому, не розслабляються і постійно знаходяться в неприродному положенні. Як результат, на ранок людина відчуває себе понуро, без настрою і може навіть виникнути головний біль, біль в спині і шиї.

До товару потрібно уважно придивлятися. Далі, ми розглянемо важливі аспекти, адже купити подушку зручну і практичну не так вже й легко.

  • Пошиття і матеріали. Зверніть увагу на чохол і наповнювач. Придивіться до швах: він повинен бути дрібним, внутрішній наповнювач не пробивається назовні крізь дрібні дірочки, місця проколів голок не повинні бути великими. Можете легенько розтягнути їх для перевірки міцності.
  • Наповнювачі. Ціна подушки безпосередньо залежить від цього критерію. Вони поділяються на два типи: натуральні і штучні (синтетичні). У кожного типу є як переваги, так і недоліки. Головна перевага синтетичної матерії - не викликає алергічних реакцій і не потребує складного догляду.
  • Форма. Також поділяються на два види: ортопедичні (у вигляді валиків з виїмками) і класичні (прямокутні та квадратні). Суперечок з приводу ортопедичної форми багато, тому часто люди вважають за краще відпочивати на звичних.
  • Висота. Стандартна - 10-14 сантиметрів, але підбирати її також рекомендується індивідуально.
  • Жорсткість. Залежить від пози, в якій Ви любите відпочивати. Якщо на боці - беріть жорстку, на животі - мяку, на спині - підійде екземпляр середньої жорсткості.

Яку ж найкраще купити подушку для готелю?

Подушка MARKUS Downfill має в складі штучне мікроволокно "Лебединий Пух". Таку назву воно отримало неспроста: саме це полотно за своїми властивостями максимально схоже на натуральний лебединий пух.

Переваги цього пристрою:

  • гіпоалергенні, тому не протипоказано до застосування алергікам;
  • не є місцем існування пилових кліщів, цвілі, грибків і інших мікроорганізмів;
  • легке і пружне. Аналог натурального матеріалу не скочується в грудочки, тому після прання він збереже початкові властивості;
  • простий догляд;
  • не вбирає чужі запахи і не має свого;
  • ціна подушки з штучним мікроволокном невисока і підходить для всього населення.

Товар доставляється по всій території України

Доставка можлива в будь-яке місто країни. Ви вибираєте будь-яку курєрську службу і через кілька днів отримуєте своє замовлення.

Деталі товару
10857

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
галочка
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
штучне мікроволокно "Лебединий Пух"
Країна виробник
Україна
Відгуки
Отфильтровать отзывы
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Сброс

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Подушка MARKUS DOWNFILL 50*70
rating 10
Внешний вид товара( подушки из искусственного "лебяжьего" пуха), очень порадовал, о качестве дополню позже, после некоторого срока эссплуаации, но думаю, все соответствует описанию, спать ооочень комфортно! Спасибо!
подушка
rating 10
соответствует описанию
Подушка MARKUS Downfill чехол тик
rating 10
Очень практичные подушки, хорошо подходят в одноместные номера нашему мини-отелю. А для двухместных номеров в отелях берем с наполнителем тоже лебяжий пух, но разных размеров. Вообще конечно предпочительней, когда наперник белого цвета. Цветные больше подходят для хостелов. Очень хорошо прострочено, нитки не торчат, и не плющится от веса. Поле сна разравнивается. Порекомендовала бы владельцам мини-отелей!
Подушка MARKUS Downfill чехол тик
rating 10
Купила несколько месяцев назад подушку Маркус, мне очень хорошо спится на ней! Отлично взбивается и обретает вновь объемную форму! Наволочки весёленьие, разноцветные. Через ткань не пробивается наполнитель. Подушка не сильно большая, и мне идеально.
6 інших товарів в цій категорії:
TAC подушка Soft  50x70
rating 0 відгуків
1 573,00 грн
Купити мяку подушку TAC Soft 50x70 від турецького виробника - подарувати комфортний сон взимку і влітку. Має антиалергенні властивості, легко стирається, відмінно пропускає повітря, легка і екологічно безпечна....
Подушка OTHELLO CASELLA  BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Мяка гіпоалергенна дитяча подушка Othello Casella Baby забезпечить Вам і Вашим близьким міцний і здоровий сон. Подушка високої щільності, наповнена силіконізовані волокном. Чохол з мікрофібри приємний на дотик і...
Подушка ARYA Comfort
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 207,00 грн 1 420,00 грн
Антіалерненная подушка з наповнювачем з поліефірного волокна порадує Вас своїми корисними властивостями. Подушка мяка, приємна на дотик, підходить навіть для дуже чутливе шкіри. Висока виконання і якісні матеріали...
Нещодавно переглянуто
311,00 грн
Чудова подушка для Вас і Ваших близьких. З наповнювачем з штучного лебединого пуху і чохлом з якісного тика, вона прослужить Вам дуже тривалий час. Така подушка відмінний варіант для тих хто не переносить натуральні...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти