Артикул:
22723

Ковдра ARYA шовкове Nano

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
7 393,30 грн 8 698,00 грн -15%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі гарне ковдру ARYA шовкове Nano від відомого турецького виробника. Безсумнівно, вам сподобається зовнішній вигляд і високу якість виробу. Чохол виконаний з міцного шовку. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Шовк має високу щільність, завдяки чому вироби з цієї тканини виходять досить міцними і довговічними.

Якісна прострочки чохла, надійно утримує наповнювач на місці, і запобігає його збивання і розповзання.

Наповнювач безпечне мікроволокно, яке добре проводить тепло, пропускає повітря, не пріє, не утримує запахи, і дозволяє з комфортом насолоджуватися сном і відпочинком в будь-який час року. Ковдра з наповнювачем з мікроволокна, відмінний варіант і вибір, якщо ви шукайте тепле і легке ковдру на всі сезони.

Турецька фабрика ARYA відома найкращим домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються кращі натуральні і синтетичні матеріали, а також просунуті технології. Тому будь-який виріб від цієї фабрики завжди наїде місце у вашому домі. На дотик тканина дуже мяка, гладка з легким ефектом блиском, що неможливо зрадити на фото.

Купити плед ковдра ARYA шовкове Nano з шовкової тканини, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в двох розмірах - полуторний і євро:

  • Полуторное - 155 х 215 см,
  • Євро - 195 х 215 см.

Вимоги по догляду за ковдрою з бавовни досить прості. І звичайно ж краще надати чистку ковдри професіоналам. Але якщо у вас є хороша пральна машина тоді:

  • Прати ковдру з бавовни можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  • Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.
  • Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити ковдру ARYA шовкове Nano можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: покривала, ковдри, постільна білизна, рушники та ін.

Інтернет-магазин Sweet Home один з найбільших магазинів по продажу домашнього текстилю, в нашому асортименті ви легко зможете знайти ковдри і подушки, постільна білизна, махрові вироби, рушники, простирадла, покривала на ліжко, пледи і невеликий текстиль для кухні.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто України всіма транспортними компаніями, а саме : Нова пошта, Інтайм, Делівері та Міст Експрес. Середній термін доставки займає два-три дні. Доставка замовлень здійснюється по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Деталі товару
22723

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
шовк
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Мікроволокно-100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра Othello Bianca
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове пухова ковдра від відомої турецької торгової марки ТМ Othello Bianca . Легка вага, натуральні матеріали і наповнювач, а також високу якість, підготовлені для Вас кращими майстрами своєї справи. Ковдра...
odeyalo-tivolyo-home-climabalance
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам якісне ковдру TIVOLYO HOME Climabalance турецького виробництва. Чохол ковдри зроблений з мякої мікрофібри і має спеціальні вставки дозволяють ковдрі пропускати повітря. Наповнювач гіпоалергенний...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти