Артикул:
22118

Ковдра Tivolyo Home Bamboo Акція

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 177 бали. Ваш кошик буде загальним 177 бали який можна перетворити на ваучер на 177,00 грн.

3 541,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Щоб зима була для вас завжди теплою і комфортною, ми хочемо запропонувати вам якісне турецьке ковдру Tivolyo Home Bamboo. Ковдра зроблено однією з кращих турецьких фабрик. Щільний чохол з жаккардової тканини на основі бамбукового волокна надійно утримує наповнювач, який представлений у вигляді мікрогеля і бамбукових волокон.

Тепла ковдра Tivolyo Home з бамбуковим волокном, має невелику вагу, але при цьому відмінно зігріває, досягається це завдяки гранулам мікрогеля, що акумулюють тепло тіла і поширюють його між собою. Тому сон і відпочинок під такою ковдрою завжди будуть комфортними, як би не було холодно за вікном або в кімнаті. Бамбукове волокно дозволяє ковдрі пропускати повітря, що також сприяє зняттю напруги з мязів і призводить до нормального сну. Також бамбук абсолютно гіпоалергенний, добре вбирає вологу, і в ньому не заводяться мікроби.

Турецький виробник Tivolyo Home відносно недавно вийшов на ринок України, але за межами нашої країни, ця фабрика відома високою якістю домашнього текстилю та широким асортиментом продукції. Ковдри і подушки даної компанії це одні з кращих текстильних виробів для вашого будинку, які будуть дарувати комфорт і тепло не один рік. Також хочемо зазначити, що ковдри даного виробника не збиваються, завдяки спеціальній прошивці і рівномірному розміщенню наповнювачів.

Купити бамбукове ковдру Tivolyo Home Bamboo можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині домашнього текстилю за найдоступнішою ціною. Також до цієї моделі наші менеджери зможуть підібрати гарний комплект постільної білизни або комплект подушок.

Також хочемо повідомити, що це бамбукове ковдру представлено в нашому асортименті в декількох розмірах:

  • « Півтора »- 155 х 215 см,
  • « Євро »- 195 х 215 см.

Ковдра упаковано в поліетиленовий пакет з ручками, від виробника. Це дозволить вам перевозити і зберігати виріб, в безпеки від пошкоджень і забруднень.

Вимоги по догляду за ковдрами з натуральним і змішаним наповнювачем, дуже прості. Після сну досить збити виріб, щоб наповнювач не збивався в грудки. Прати ковдру бажано в пральній машинці з передбаченим режимом прання. Але краще віддати ковдру в хімчистку. Сушити ковдру можна, як і будь-яка інша, в добре провітрюваному приміщенні в розгорнутому вигляді. Зберігайте ковдру в чохлі від виробника.

Ви можете купити ковдру Tivolyo Home Bamboo з наповнювачем з бамбука, як оптом, так і в роздріб. Наші менеджери із задоволенням допоможуть оформити замовлення, підберуть зручні умови оплати і доставки. Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти.

Наш інтернет-магазин продає текстиль для дому від найвідоміших турецьких виробників. Ми пропонуємо тільки якісний товар за доступною ціною. Серед нашого асортименту ви завжди знайдете рушники, постільна білизна, пледи і покривала, подушки та ковдри, а також невеликий текстиль для кухні.

Деталі товару
22118

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
жаккард
склад тканини
бамбукове волокно
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
50% бамбукове волокно, 50% мікрогель
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Укр Південь Ковдра 50% пуху Соло
rating 0 відгуків
2 407,00 грн
Мяке і комфортне пледи зігріє Вас за любої погоди і в будь-який час року. Вітчизняний виробник Укр Юг Текстиль подбав про високу якість продукції для Вашої зручності. Тик тканину ідеально підходить для пухової...
Дитяче ковдру ARYA Happy Time
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи з наповнювачем високої якості з волокон бамбука середньої щільності подарує здоровий солодкий сон дитині. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра не дуже обємне, мяке і...
Дитяче ковдру ARYA Flying Cat
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ковдра стьобана з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності. Володіє відмінною повітропроникністю і терморегуляцією. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра не...
Розпродано
0,00 грн
Тепла ковдра від відомого турецького виробника Love You стане прекрасним доповненням Вашої ліжку в холодну пору. Якісний наповнювач холлофайбер, приємний чохол з бязевих тканини на основі натуральної бавовни...
Дитяче ковдру My Baby
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи з наповнювачем високої якості з волокон бамбука середньої щільності. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра мяке і легке, знищує бактерії, надає благотворний вплив на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти