Артикул:
19591

Одеяло Tivolyo Головна Пенелопа ARIA DELUXE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 155 х 215

Колір - білий

Ковдра полегшене з перфорованими вставками.

Ковдра Tivolyo Home Penelope ARIA DELUXE від надійного турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. Тканина виконання - мікрофібра, в якості наповнювача використовується 100% мікроволокно. Ковдра виконано в білому кольорі, поверхня прострочена хвилястими лініями і має перфоровані вставки. По краях виріб оброблено кантом. Текстиль комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Мікроволокно - це новітній синтетичний матеріал, який використовується для виготовлення тканини і в якості наповнювача для ковдр. Мікроволокно в 10 разів тонше волокон шовку. Текстиль з цього дивного матеріалу дуже легкий і повітряний. Ковдра огорне сплячого ніжним хмарою тепла і затишку.

Особлива структура мікрофібри наділяє наповнювач чудовими якостями і властивостями. Волокна є повністю гіпоалергенними, такі ковдри підійдуть людям схильним до алергічних реакцій і дітям. Текстиль НЕ іскрить, так як має здатність рівномірно розподіляти статичну електрику. Виріб має високу гігроскопічність, поверхня швидко вбирає і випаровує вологу, таким чином, виключається виникнення «парникового ефекту».

Мікроволокно відмінно утримує тепло. Виріб набагато легше своїх аналогів, при цьому володіє прекрасними зігріваючими властивостями. Ще однією перевагою, є висока повітропроникність, тіло не буде потіти уві сні. Підтримується оптимальний тепловий баланс, ковдрою з мікроволокна буде комфортно користуватися цілий рік

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Ковдра можна прати в пральній машині при 30 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігаючи всі свої фізичні властивості. Мікроволокна не страшні шкідливі комахи і кліщі, на такій поверхні не розвиваються цвіль і грибки. Ковдра не потребує постійного провітрювання, його можна зберігати в шафі.

У нашому інтернет магазині можна купити таке чудове ковдру з мікрофібри, як оптом, так і в роздріб. Пропонований текстиль огорне турботою і теплом, зігріє і подарує максимальний комфорт своєму власникові. Високоякісне сучасне ковдру послужить чудовим подарунком для близьких друзів і родичів. Такий текстиль стане в нагоді в кожному будинку, і довгий час буде нагадувати своєму власникові про турботу свого дарувальника.

Деталі товару
19591

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
мікрофібра
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Мікроволокно-100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You одеяло  шелк
rating 0 відгуків
4 300,00 грн
Чудове ковдру на ліжко від турецького виробника подарує Вам тепло і комфортний сон в будь-який час року. Тканина високої щільності, натуральне бавовняне волокно і висока якість виконання зроблять таке ковдру відмінним...
Ковдра Магія снів дитяче з подушкою 45 * 45 наповнювач холофайбер, тканину полікотон
rating 0 відгуків
287,00 грн
Мяке ковдру з подушкою подарує тепло і стане незамінним в холодну пору року. Прикрашено яскравими малюнками, воно створить чудовий настрій. Наповнювач з холлофайбер, дуже міцний і абсолютно безпечний, волога не...
1 238,00 грн
Хочете купити ковдру з якісним наповнювачем і чохлом? Тоді зверніть увагу на даний екземпляр від українського виробника текстильної промисловості. Завдяки якісному наповнювачу сприятлива температура буде зберігатися...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти