Артикул:
19080

Ковдра TAC Vessa

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 147 бали. Ваш кошик буде загальним 147 бали який можна перетворити на ваучер на 147,00 грн.

2 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 195 х 215

Ковдра двостороннє - низ мікрофібра, верх - мікроплюш.

Відпочинок після трудового дня просто необхідний, а важливість сну в житті людини важко переоцінити. Щоб повноцінно розслабитися, слід уникати дратівливих факторів, які можуть виникнути через неякісне текстилю. Минути такі неприємності допоможе наш інтернет магазин sweet-home, так як пропонує виключно високоякісний продукт.

Крім спального комплекту немало значної ролі грає і вбрання ковдру, серед безлічі моделей, виділяється ковдру TAC Vessa еліт-класу. Такий виріб від турецького виробника огорне ніжним хмарою турботи і тепла, подарувавши відчуття максимального комфорту і затишку. Текстиль виготовлений із синтетичних матеріалів нового покоління. Чохол пошитий з мікроплюша - верх і мікрофібри - низ. В якості наповнювача виступає 100% мікрогель, краю оформлені акуратним кантом. Вся поверхня красиво прострочена, що дозволяє ще краще зберігати форму. Поставляється текстиль у фірмовій упаковці, яка зручна для транспортування і подальшого зберігання виробу.

Мікрогель - це поліестер нового покоління, головною відмінністю є зменшена товщина волокна. Окремі тоненькі волокна зєднують в товщі, які утворюють маленькі кульки. Такий наповнювач дуже невагомий і повітряний, легко відновлює свій обєм і форму. Мікрогель вважається найбільш близьким штучним замінником лебединого пуху.

Виріб дозволяє вільно циркулювати повітрю, завдяки цьому шкіра в повній мірі насичується киснем протягом ночі. Текстиль підтримує оптимальний температурний баланс, не залежно від температури навколишнього середовища. Виключається виникнення парникового ефекту і запарювання. Холодної зимової ночі ковдру зігріє, а влітку подарує комфорт і затишок. Виріб не впливає на органи дихання, є повністю безпечним і гіпоалергенним. Текстиль рекомендований для щоденного використання.

До синтетиці байдужі шкідливі комахи, такі як моль і кліщі, на поверхні не розмножуються грибки і цвіль. Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Ковдра можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби або мильний розчин. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігаючи свою форму і колір. Виріб не потребує постійних провітрювання на відкритому повітрі. Навіть після тривалого зберігання в шафі текстиль буде виглядати охайно і свіжо.

Пропонована модель ковдри стане чудовим придбанням для власного користування і порадує всіх членів сімї. Купити такий високоякісний текстиль можна оптом і в роздріб в нашому інтернет - магазині. Доступні ціни зроблять покупку ще більш вигідною і приємною. Ковдра послужить прекрасним подарунком для родичів і друзів, який допоможе висловити Вашу любов і тепло. Такий презент завжди актуальний.

Деталі товару
19080

Характеристики

категорія товару
ковдри
склад тканини
мікрофібра - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Мікрогель 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра PENELOPE SILKY
rating 0 відгуків
4 574,00 грн
Не знаєте яке купити ковдру для себе або будь-якого члена своєї сімї? Зверніть свою увагу на дане теплу ковдру PENELOPE SILKY від відомого виробника текстильної промисловості з Туреччини. Чохол виготовлений з...
Одеяло жакардовое п/ш 100х140
rating 0 відгуків
284,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі якісне жаккардовое ковдру, на основі натуральної вовни, зроблене відомим українським виробником. Таке ковдру стане чудовим придбанням для дитячих садків, санаторіїв і хостелів. Також воно стане...
Дитяче ковдру ARYA Walking Girl
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра не дуже обємне, мяке і легке. Бамбукове волокно сприятливо...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти