Артикул:
19077

Ковдра TAC Palace

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 126 бали. Ваш кошик буде загальним 126 бали який можна перетворити на ваучер на 126,00 грн.

2 535,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 195 х 215

Подаруйте собі момент щастя, загорнувшись в теплу, мяку ковдру високої якості. З широким вибором висококласного продукту можна ознайомитись на нашому сайті sweet-home.com.ua. Однією з популярних моделей еліт класу, є ковдру TAC Palace. Такий текстиль представник турецького виробника з бездоганною репутацією на європейському ринку, виріб подарує не тільки тепло, але і нагородить божественним комфортом і затишком у використанні. Текстиль повністю екологічно чистий і відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Чохол виготовлений з 100% мікрофібри. В якості наповнювача використовується 100% мікрогелевое волокно. Для додаткової міцності і прекрасного декоративного виду, виріб стеганное у вигляді геометричної дрібної хвилі. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника, форма чемоданчик, за рахунок цього зручно ковдру транспортувати і зберігати.

Мікрогель - це новітня розробка в текстильній промисловості, матеріал складається з маленьких кульок з дуже тонкого силіконізоване волокна. Виріб неймовірно мяке і легке, самі волокна в кілька разів тонше синтепонові волокна. За рахунок такої структури ковдру володіє підвищеним клімат контролем. Текстиль вільно пропускає повітря, це виключає появу парникового ефекту і запарювання. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується.

Ковдра накриє сплячого ніжним і пухнастим хмарою, яке зігріє в найхолоднішу ніч і подарує максимальний комфорт і затишок під час сну. Текстиль повністю безпечний і гіпоалергенний, не викликає подразнень і не діє на органи дихання, підійде для щоденного використання людям які страждають на алергію і астму. Виріб не накопичує пил і сторонні запахи. У наповнювачі не заводяться кліщі та інші шкідливі комахи. Синтетична середовище несприятливе для зростання патогенних мікроорганізмів, цвілі і грибків.

Мікрогелевое ковдру можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби або мильний розчин. Сушити виріб потрібно в провітрюваному місці при природних умовах, в добре распрямления вигляді. Після висихання текстиль слід струсити, щоб надати колишню пухнасту форму.

Купити елітне ковдру можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і послужить чудовим варіантом дорогого подарунка. Такий презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю, його можна подарувати абсолютно всім, як близьким друзям, так і родичам. Теплу ковдру довгий час буде зігрівати свого володаря, нагадуючи про турботу дарувальника.

Деталі товару
19077

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
мікрофібра
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Мікрогель 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC одеяло Soft
rating 0 відгуків
3 053,00 грн
Купити ковдру TAC Soft від турецького виробника - подарувати насолоду від комфортного сну і відпочинку найвибагливішим покупцям. Наповнювач мікрогель за властивостями нагадує гусячий пух, більш легкий у догляді,...
Love You одеяло  шелк
rating 0 відгуків
4 300,00 грн
Чудове ковдру на ліжко від турецького виробника подарує Вам тепло і комфортний сон в будь-який час року. Тканина високої щільності, натуральне бавовняне волокно і висока якість виконання зроблять таке ковдру відмінним...
Ковдра "Teom" (шелк- сатин)
rating 0 відгуків
2 552,00 грн
Чудове атласну ковдру від відомого виробника "Teom" - відмінне придбання для Вашого будинку. Теплу ковдру ще і дуже легке і з натуральним наповнювачем з бамбукового волокна. Чохол виготовлений з мякого якісного...
619,00 грн
Купити приємне ковдру МС Еталон - подарувати тепло для Вас і Ваших рідних. Наповнювач для ковдри мікрофайбер - це одна з різновидів синтетичних наповнювачів на основі холофайбера, він більш мякий, має меншу вагу. Під...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти