Артикул:
19076

Ковдра TAC Climate

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 189 бали. Ваш кошик буде загальним 189 бали який можна перетворити на ваучер на 189,00 грн.

3 799,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі гарне ковдру TAC Climate від відомого турецького виробника. Перше що кидається в очі, це висока якість виробу. Чохол виконаний з міцної і мякою мікрофібри. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Тканина має високу щільність, завдяки чому вироби з цієї тканини виходять досить міцними і довговічними.

Наповнювач мікрогель, який добре проводить тепло, пропускає повітря, без неприємних запахів і дозволяє з комфортом насолоджуватися сном і відпочинком в будь-який час року . Ковдра з синтетичним наповнювачем, відмінний варіант і вибір, якщо ви шукайте тепле і легке ковдру на всі сезони. Якісна прострочки чохла, надійно утримує наповнювач на місці, і запобігає його збивання і розповзання.

Турецький виробник і відомий бренд TAC в своїй продукції завжди використовує найкраща сировина і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі ковдри, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних. Домашній текстиль фірми TAC завжди затребуваний і дозволяє легко створити атмосферу затишку і комфорту. Дана марка давно стала синонімом якості та еталона.

Купити ковдру TAC Climate можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home, з доставкою по всій Україні. Ми вже давно і успішно продаємо домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш асортимент товарів постійно оновлюється, і кожному покупцеві ми зможемо запропонувати моделі ковдр і подушок з різних матеріалів за найкращою ціною. Також для вас завжди новинки і кращі моделі постільної білизни за доступними цінами на будь-який смак.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в двох розмірах - полуторний і євро:

  • "Полуторное" ковдру має розмір - 155 х 215 см,
  • Розмір "Євро" - 195 х 215 см.

Основні вимоги по догляду за ковдрою з бавовни вказані на бирці від виробника. Доглядати за ковдрою з бавовни легко і зручно.

  • Його можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок.
  • Прати ковдру з бавовни можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки.
  • Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки.
  • Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Ковдра TAC Climate стане чудово покупкою для вашої родини, друзів і близьких. Висока якість, відомий турецький виробник і доступна ціна кращі характеристики для даної моделі.

Інтернет-магазин Sweet Home один з найбільших магазинів по продажу домашнього текстилю, в нашому асортименті ви легко зможете знайти ковдри і подушки, постільна білизна, махрові вироби, рушники, простирадла, покривала на ліжко, пледи і невеликий текстиль для кухні.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто України всіма транспортними компаніями, а саме: Нова пошта, Інтайм, Делівері та Міст Експрес. Середній термін доставки займає два-три дні.

Деталі товару
19076

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
мікрофібра
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Мікрогель 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра "Teom" (шелк- сатин)
rating 0 відгуків
2 552,00 грн
Чудове атласну ковдру від відомого виробника "Teom" - відмінне придбання для Вашого будинку. Теплу ковдру ще і дуже легке і з натуральним наповнювачем з бамбукового волокна. Чохол виготовлений з мякого якісного...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти