Артикул:
19075

Ковдра TAC Bambusa

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 306 бали. Ваш кошик буде загальним 306 бали який можна перетворити на ваучер на 306,00 грн.

6 123,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 195 х 215

Ковдра TAC Bambusa від провідного турецького виробника який користується великим попитом за межами своєї батьківщини. Текстиль випускається торговою маркою полюбився за високу якість і привабливий дизайн. До складу матеріалу для чохла входить бамбук - 50% і бавовна 50%, тканину виконання - жаккард. В якості наповнювача виступає бамбукове волокно 5 0% і мікрогель 50 %. Поставляється текстиль в зручній валізці на змійці з ПВХ.

Пропоноване бамбукове ковдру можна порівняти з пухнастим хмарою, яке огорне теплом і турботою. Ідеальне поєднання кращих натуральних і синтетичних матеріалів наділяє виріб чудовими характеристиками. Мікрогель добре тримає форму і збільшує термін експлуатації. Текстиль дуже легкий і має прекрасні зігріваючими властивостями. При цьому, спляча людина ніколи не перегріється. Виріб здатне підтримувати оптимальний температурний баланс.

Бамбукове волокно володіє чудовими властивостями і якостями, за що цінується людьми з давніх часів. Волокна володіють природним антибактеріальну дію. Це означає, що в текстилі НЕ будуть розмножуватися патогенні мікроорганізми, такі як цвіль і пил. Пропонованої ковдру володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Що виділяється тілом волога буде швидко випаровуватися, зберігаючи при цьому відчуття сухості поверхні. Шкіра вільно насичується киснем, це сприяє правильно регенерації клітин і виключає виникнення парникового ефекту. Екологічно чистий склад повністю безпечний, не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі, не впливає на органи дихання.

Ковдра з бамбуковим наповнювачем легко в догляді, його можна прати в пральній машині. Рекомендована температура для прання 30 градусів, бажано використовувати рідкі миючі засоби. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігає свою форму і пухнастість. Виріб не займає багато місця і дуже компактно в зберіганні, добре підходить в якості запасного варіанту на випадок приїзду гостей.

Купити прекрасне ковдру можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще приємніше. Роблячи покупки для себе, згадайте про близьких і друзів. Тепле пухнаста ковдра - це прекрасний подарунок для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди. Кожен високо оцінить проявлену турботу і чудовий смак. Текстиль знадобиться в кожному будинку, це завжди актуальний і затребуваний подарунок.

Деталі товару
19075

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
жаккард
склад тканини
50% бавовна 50% бамбук
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
50% бамбукове волокно, 50% мікрогель
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Дитяче ковдру ARYA Vulg
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра не дуже обємне і дуже легке. Бамбукове волокно надає виробу...
Ковдра OTHELLO CASELLA
rating 0 відгуків
4 876,00 грн
Нове теплу ковдру з мікрофібри дозволить насолодитися Вам комфортним сном і відпочинком в довгі зимові ночі. Турецький виробник подбав про те, щоб ковдру відповідало всім стандартам якості Європейського союзу. Ми не...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти