Артикул:
23069

Ковдра Zevs Бамбукове волокно

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 34 бали. Ваш кошик буде загальним 34 бали який можна перетворити на ваучер на 34,00 грн.

686,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
Читати відгук
Средній рейтинг: 9/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі легкі і теплі ковдри Zevs з бамбуковим волокном від відомого українського виробника. Перше що кидається в очі, це висока якість виробу. Чохол виконаний з міцної тканини сатин на основі стовідсоткового бавовни. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Тканина сатин має високу щільність, завдяки чому вироби з цієї тканини виходять досить міцними і довговічними.

Якісна прострочки чохла, надійно утримує наповнювач на місці, і запобігає його збивання і розповзання. Наповнювач бамбукове волокно, яке добре проводить тепло, пропускає повітря, швидко вбирає вологу і дозволяє з комфортом насолоджуватися сном і відпочинком в будь-який час року. Ковдра з наповнювачем, відмінний варіант і вибір, якщо ви шукайте тепле і легке ковдру на всі сезони.

Український виробник завжди використовує найкращі технології та матеріали, щоб його продукція відповідала всім стандартам якості і вимогам. Домашній текстиль фірми Zevs завжди затребуваний і дозволяє легко створити атмосферу затишку і комфорту. Дана марка давно стала синонімом якості та еталона.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди може запропонувати кращий турецький текстиль для дому за найдоступнішою ціною. У Вас є чудова можливість купити ковдру TAC Cotton за найкращою ціною, при цьому ви економите час і значні суми грошей. Доставка здійснюється протягом двох-трьох днів з моменту оплати.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в двох розмірах - полуторний і євро:

  • Полуторное ковдру має розмір - 155 х 215 см,
  • Розмір Євро - 195 х 215 см.

Вимоги по догляду за ковдрою з синтетичної тканини.

Доглядати за ковдрою з бавовни легко і зручно. Його можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок. Прати ковдру з бавовни можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки. Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки. Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Ковдра Zevs стане чудово покупкою для вашої родини, друзів і близьких. Висока якість, відомий турецький виробник і доступна ціна кращі характеристики для даної моделі.

Інтернет-магазин Sweet Home один з найбільших магазинів по продажу домашнього текстилю, в нашому асортименті ви легко зможете знайти ковдри і подушки, постільна білизна, махрові вироби, рушники, простирадла, покривала на ліжко, пледи і невеликий текстиль для кухні.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто України всіма транспортними компаніями, а саме: Нова пошта, Інтайм, Делівері та Міст Експрес. Середній термін доставки займає два-три дні.

Деталі товару
23069

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
мікрофібра
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Склад наповнювача
Країна виробник
Україна
Сезонність
Зимове
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

ОДЕЯЛО ЯВНО НЕ БАМБУКОВОЕ
rating 9
Одеяло хорошее+ пошито довольно прилично. Очень теплое, в описании к нему было сказано, что оно облегченное. Хоть одеяло и пошито очень прилично, но оно отличается от заявленного фото, На фотографии, оно выглядит тоненьким, в действительности это очень толстое одеяло, под ним мне будет жарко, я искала именно облегченный, тоненький вариант одеяла. Я думаю, что для многих это будет большим плюсом, я себе подберу что то полегче.
6 інших товарів в цій категорії:
Подушка Aloe Vera Bella Donna
rating 0 відгуків
599,00 грн
Мяка і зручна подушка Aloe Vera Bella Donna з антиалергенним силіконізовані наповнювачем дозволить Вам відчути всю повноту магії сну. Виробник подбав про високу якість виробу. Текстура тканини покриття приємна на...
Подушка OTHELLO PEARL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка OTHELLO PEARL з наповнювачем з мікроволокна подарує здоровий сон і легке пробудження. Вона не втрачає форму і залишається пухнастою довгий час завдяки повітрю, що знаходиться між волокном. Подушку можна...
Дитяче ковдру ARYA Tweet
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитяче пледи від турецької торгової марки ARYA з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності зробить ліжко теплою і затишною. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком....
TAC подушка Elegant
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка Tac Elegant з наповнювачем fiber ball приймає форму голови і створює відчуття комфорту для повноцінного сну. Наповнювач екологічно чистий і антиалергенний, не втрачає обсягу в процесі користування і легко...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти