Артикул:
22952

Ковдра полегшене Zevs в пакеті

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 32 бали. Ваш кошик буде загальним 32 бали який можна перетворити на ваучер на 32,00 грн.

656,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі гарне, полегшена ковдра Zevs в пакеті від відомого українського виробника. Перше що кидається в очі, це висока якість виробу. Чохол виконаний з міцної тканини сатин на основі стовідсоткового бавовни. Під таким ковдрою вам завжди буде тепло і комфортно в будь-яку погоду. Тканина сатин має високу щільність, завдяки чому вироби з цієї тканини виходять досить міцними і довговічними.

Якісна прострочки чохла, надійно утримує наповнювач на місці, і запобігає його збивання і розповзання.

Наповнювач стовідсоткова бавовна, який добре проводить тепло, пропускає повітря, швидко вбирає вологу і дозволяє з комфортом насолоджуватися сном і відпочинком в будь-який час року. Ковдра з наповнювачем з бавовни, відмінний варіант і вибір, якщо ви шукайте тепле і легке ковдру на всі сезони.

Український виробник Zevs завжди використовує найкращі технології та матеріали, щоб його продукція відповідала всім стандартам якості і вимогам. Домашній текстиль даної фірми завжди затребуваний і дозволяє легко створити атмосферу затишку і комфорту. Дана марка давно стала синонімом якості та еталона.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди може запропонувати кращий турецький текстиль для дому за найдоступнішою ціною. У Вас є чудова можливість купити полегшена ковдра Zevs в пакеті за найкращою ціною, при цьому ви економите час і значні суми грошей. Доставка здійснюється протягом двох-трьох днів з моменту оплати.

В нашому онлайн-каталозі, це ковдру представлено в двох розмірах - полуторний і євро:

  • Полуторное ковдру має розмір - 155 х 215 см,
  • Розмір Євро - 195 х 215 см.

Вимоги по догляду за ковдрою з бавовни

Доглядати за ковдрою з бавовни легко і зручно. Його можна прати в домашніх умовах якщо у вашій пральній машинці передбачений режим прання ковдр і подушок. Прати ковдру з бавовни можна при низькій температурі в 30 градусів, при цьому використовуйте перевірені якісні порошки. Сушити ковдру слід в розгорнутому вигляді на зручній сушінні, перед цим звичайно ж, його треба збити, щоб внутрішній наповнювач не збився в грудки. Зберігати ковдри слід в чохлі від виробника або ж купити додатковий чохол.

Полегшена ковдра Zevs в пакеті стане чудово покупкою для вашої родини, друзів і близьких. Висока якість, відомий турецький виробник і доступна ціна кращі характеристики для даної моделі.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22952

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
мікрофібра
Упаковка
пакет поліетиленовий
Склад наповнювача
силіконізоване волокно
Країна виробник
Україна
Сезонність
two season
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Стул детский раскладной Teom JOJO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудовий дитячий розкладний стілець з мякою і зручною сидушкой-чохлом. Стілець зроблений турецьким виробником з кращих матеріалів, мякої велюровою тканини і з нешкідливим наповнювачем. Зручний...
Постельное белье  Rabella с одеялом 1,5-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших дітей ми раді запропонувати якісну постільну білизну з ковдрою, від турецького виробника, в півтора разу, і зроблене з мякої тканини ранфорс. Такий комплект стане приємним подарунком для кожної дитини -...
Подушка ARYA Comfort
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 207,00 грн 1 420,00 грн
Антіалерненная подушка з наповнювачем з поліефірного волокна порадує Вас своїми корисними властивостями. Подушка мяка, приємна на дотик, підходить навіть для дуже чутливе шкіри. Висока виконання і якісні матеріали...
1 238,00 грн
Хочете купити ковдру з якісним наповнювачем і чохлом? Тоді зверніть увагу на даний екземпляр від українського виробника текстильної промисловості. Завдяки якісному наповнювачу сприятлива температура буде зберігатися...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти