Артикул:
22088

Подушка декоративна Digital Ilkem 40 * 40

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі мяку, зручну і якісну подушку Digital Ilkem 40 * 40 з наповнювачем з синтетичного волокна, від відомого турецького виробника. Подушка має середню жорсткість, і безсумнівно, подарує вам зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Така модель стане відмінним придбанням для вашого будинку.

Виробник Ilkem давно відомий в Туреччині, і за коротко час встиг завоювати серця покупців в Україні, домашній текстиль і продукція цієї фабрики заслуговують вашої уваги. Фабрика Ilkem виробляє: постільна білизна, ковдри, подушки, покривала, рушники і невеликий текстиль для дому. Всі вироби виконані на високому рівні якості з використанням натуральної сировини і матеріалів, а також нешкідливих синтетичних тканин і волокон.

Чохол на подушці Digital Ilkem 40 * 40 виконаний з тканини мікрофібра, має зручну блискавку для зміни. Синтетичний наповнювач мікроволокно, один з розповсюджених матеріалів для створення зручних подушок, і вже давно використовується у виробництві домашнього текстилю. Його характеристики, забезпечують комфортний сон і відпочинок в будь-яких умовах. Також, синтетичне волокно відмінно зберігає тепло, добре пропускає повітря і не утримує запах. Основна перевага подушок з таким наповнювачем - це легка вага, антиалергенність і регульована жорсткість для правильного положення голови, що покращує кровообіг і знімає напругу з мязів.

Купити турецьку подушку Digital Ilkem 40 * 40 можна оптом і в роздріб за доступною ціною в інтернет-магазині Sweet Home з доставкою по всій Україні. У нас завжди в асортименті домашній текстиль високої якості від найвідоміших турецьких виробників і торгових марок. Ми пропонуємо покупцям найкращі продукти, щоб кожен наш клієнт міг створити затишок і комфорт в спальні і в своєму будинку.

В нашому каталозі дана модель представлена в розмірі 40 х 40 см, стандартний розмір подушки під наволочку з сучасного турецького постільної білизни.

Рекомендації та вимоги по догляду за подушкою з мкроволокна - досить дотримуватися рекомендацій від виробника зазначених на бирці.

  • Прати подушки, як з синтетичним, так і з натуральним наповнювачем не рекомендується.
  • якщо ж подушка забруднилася, віддайте її в хімчистку.
  • Прати можна тільки верхній знімний чохол, якщо він передбачений.
  • Після сну подушку, потрібно збити це дозволить повітрю вчинити всередину, що запобіжить збивання наповнювача.
  • Кожні 1 - 2 тижні бажано провітрювати подушки на свіжому повітрі, це прибере неприємні запахи і забезпечить чистоту вироби.

Також хочемо нагадати, що середній термін служби будь-подушки від 2,5 до 3,5 років.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

Купити подушку Digital Ilkem 40 * 40 можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін. Ми рекомендуємо подушки від турецького виробника Ilkem, так як це чудова можливість порадувати себе і близьких комфортним сном і відпочинком.

доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
22088

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
мікрофібра
склад тканини
мікрофібра - 100%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC одеяло Sanita
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісне ковдру TAC Sanita від турецького виробника подарує здоровий сон і буде радувати Вас довгі роки. Наповнювач мікрогель забезпечить мякість і легкість, гіпоалергенний, відмінно пропускає повітря і не вбирає...
Подушка Othello Medi Moon
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Підтримуюча голову в правильному положенні ортопедична подушка Othello Medi Moon забезпечить Вам приємний і здоровий сон. Виробник потурбувався про найвищу якість виробу для Вашого задоволення. У комплект входить...
Ковдра TAC BAMBOO
rating 0 відгуків
5 319,00 грн
Чудове легке ковдру з наповнювачем з бамбукового волокна. Під таким ковдрою взимку дуже тепло, а в теплі сезони під ним зберігається приємна температура для комфортного сну. Бамбукове волокно добре вбирає зайву...
372,00 грн
Подушка Магія Снів Hotel холофайбер від українського виробника стане відмінним придбанням для готелів і мотелів. Якісний простеганний чохол виконаний з тканини мікрофібри, під яким знаходиться додатковий чохол з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти