Артикул:
11620

Ковдра пухова TAC Elit

Купити теплу ковдру TAC Elit від турецького виробника - подарувати неймовірно затишні, приємні відчуття під час сну і відпочинку. Наповнювач з гусячого пуху і пера надзвичайно мякий, легкий, відмінно зберігає тепло і пропускає повітря. Легке у догляді і прослужить Вам довгі роки. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 589 бали. Ваш кошик буде загальним 589 бали який можна перетворити на ваучер на 589,00 грн.

11 799,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 155 х 215

195 х 215

Колір - білий

Ковдра пухова TAC Elit від преміального турецького виробника, який широко відомий за межами своєї батьківщини. Текстиль відповідає встановленим санітарним нормам і стандартам якості. Наповнювач вироби складається з гусячого пуху - 90% і пера - 10%. Чохол білого кольору пошитий з жаккарда, до складу якого входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Текстиль поставляється в ПВХ упаковці від виробника, в якій виріб зручно зберігати і транспортувати.

Сон важлива частина життя кожної людини, важливо забезпечити максимально комфортні умови для відпочинку. Якість сну прямо впливає на якість життя і самопочуття. Сучасний ринок переповнений різними пропозиціями та новими синтетичними матеріалами. Пухова ковдра - це класика постільної білизни. Виріб з натурального матеріалу пройшло випробування часом і не втратило своєї актуальності, про що свідчить високий попит.

Текстиль характеризується легкістю і високою зігріває здатністю. Завдяки гіллястої структурі пушинок, ковдру прекрасно зігріває і зберігає тепло, ні один синтетичний матеріал не може повторити такий результат. Виріб вільно пропускає повітря і дозволяє шкірі дихати, що сприяє регенерації нових клітин і виключає виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується, зберігається відчуття сухості.

При правильному догляді виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Для підтримки чистоти виріб рекомендується віддавати в хімчистку для сухого чищення. Допустима Стріка і в пральній машині при температурі води 30 градусів. Слід використовувати спеціальні неагресивні миючі засоби для пухових виробів. Сушити виріб потрібно в горизонтальному положенні, уникаючи прямих джерел тепла і сонячних променів. Ковдра бажано збивати і просушувати на відкритому повітрі. Зберігати виріб слід в спеціальному чохлі.

Купити натуральне ковдру можна за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Модель стане прекрасним придбанням для власного користування і послужить універсальним подарунком для друзів і родичів. Елітний текстиль подарує тепло і ніжність, накривши сплячого пухнастим хмарою комфорту і затишку. Презент можна піднести з будь-якого приводу і нагоди, будь то Ювілей або Новий рік, кожен зрадіє такому дорогому і потрібного подарунку.

Деталі товару
11620

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
жаккард
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Пух-90%, перо-10%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Висока якість виробів від ТМ Vladi дозволить Вам відчути на собі тепло, комфорт і мякість вовняного ковдри. Завдяки матеріалу чохла, доторкатися до нього одне задоволення. Натуральність наповнювача забезпечить...
Ковдра бавовняна жакардова Vladi 140х205
rating 0 відгуків
426,00 грн
Тепле бавовняне ковдру з жакардовим плетінням зігріє Вас і Ваших близьких в будь-який холодну пору року. Ковдра виконана якісно з використанням натуральних матеріалів на відомій фабриці Vladi. Дане гарне ковдру має...
Одеяло  OTHELLO  COTTONOVA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижне ковдру відомого турецького бренду Othello Cottonova огорне Вас теплом і турботою в будь-який прохолодний день. Мяке сатинове покриття приємно для шкіри, а бавовняний наповнювач не викличе ніяких алергій....
Нещодавно переглянуто
TAC одеяло Elit TAC одеяло Elit
rating 0 відгуків
11 799,00 грн
Купити теплу ковдру TAC Elit від турецького виробника - подарувати неймовірно затишні, приємні відчуття під час сну і відпочинку. Наповнювач з гусячого пуху і пера надзвичайно мякий, легкий, відмінно зберігає тепло і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти