Артикул:
11617

Ковдра TAC Soft

Купити ковдру TAC Soft від турецького виробника - подарувати насолоду від комфортного сну і відпочинку найвибагливішим покупцям. Наповнювач мікрогель за властивостями нагадує гусячий пух, більш легкий у догляді, витримує велику кількість прань, відмінно пропускає повітря і не вбирає сторонні запахи. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 152 бали. Ваш кошик буде загальним 152 бали який можна перетворити на ваучер на 152,00 грн.

3 053,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 155 х 215

195 х 215

Колір - білий

Ковдра TAC Soft від елітного турецького виробника домашнього текстилю. Торгова марка відома на ринку текстилю вже понад півстоліття і користується величезною любовю і попитом у споживачів. Чохол ковдри виготовлений з мікрофібри білого кольору, в якості наповнювача використовується 100% мікрогель. Комплектується в фірмову упаковку з ПВХ матеріалу, в якій виріб зручно зберігати і транспортувати.

Правильно підібране ковдру забезпечить комфорт і затишок під час сну. Мікрогель - це поліестер нового покоління, головною відмінністю є зменшена товщина волокна. Окремі тоненькі волокна зєднують в товщі, які утворюють маленькі кульки. Такий наповнювач дуже невагомий і повітряний, легко відновлює свій обєм і форму. Мікрогель вважається найбільш близьким штучним замінником лебединого пуху. Однак має і ряд суттєвих переваг.

Текстиль характеризується високою зносостійкістю і довговічністю, вироби доступні і комфортні у використанні. Продукція не викликає алергічних реакцій і не впливає на органи дихання. Підходить для щоденного використання дітьми та людям, що страждають від алергії. Чохол і наповнювач не вбирають сторонні запахи і пил. До виробу байдужі кліщі та інші шкідливі комахи, на поверхні не розмножуються грибки і цвіль. Структура мікрогеля і мікрофібри вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати і насичуватися киснем. Ковдра підтримує оптимальний тепловий баланс без перегріву і запарювання.

Ковдра з мікрогеля легко підтримувати в чистоті, його можна прати в пральній машині. Температура води для прання не повинна перевищувати 30 градусів. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби або мильний розчин. Сушити виріб слід далеко від джерел тепла, в природних умовах. Після висихання виріб слід гарненько збити, і воно поверне свою початкову пухнасту форму.

Придбати чудове ковдру можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Пропонована модель стане вигідним капіталовкладенням і прослужить довгі роки, зігріваючи і даруючи комфорт і затишок. Високоякісний текстиль послужить чудовим варіантом подарунка для друзів і родичів. Виріб не має термінів придатності і стати в нагоді в кожному будинку. Ковдра, це універсальний презент, який можна подарувати з приводу і нагоди, як чоловікам, так і жінкам.

Деталі товару
11617

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
мкрофібра + мікроплюш
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Мікрогель 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC одеяло Gloria
rating 0 відгуків
4 717,00 грн
Купити мяку ковдру TAC Glory від турецького виробника найкраще людям які страждають на алергію на натуральні наповнювачі. Якісний сатин подарує вишуканий блиск виробу, комфортний сон і відпочинок. Наповнювач...
podushka-tivolyo-home-microfiber
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка TIVOLYO HOME Microfiber зроблена на високому рівні якості відомим турецьким виробником. Наповнювач холофайбер, чохол з мякої мікрофібри. Подушка висока, тому чохол зі змійкою, щоб можна було регулювати...
Tac подушка Boncuklu
rating 0 відгуків
699,00 грн
Біла подушка від турецького виробника Tac Boncuklu з високою щільністю сприяє якісному і здоровому відпочинку під час сну. Безпечний антиалергенний наповнювач холлофайбер вбереже від алергії. Тиковий чохол досить...
Нещодавно переглянуто
TAC одеяло Soft  TAC одеяло Soft
rating 0 відгуків
3 053,00 грн
Купити ковдру TAC Soft від турецького виробника - подарувати насолоду від комфортного сну і відпочинку найвибагливішим покупцям. Наповнювач мікрогель за властивостями нагадує гусячий пух, більш легкий у догляді,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти