Артикул:
11615

Ковдра TAC Clima Warm

Купити ковдру TAC Clima Warm від турецького виробника з мікрогелевим волокном - відчути себе на легкому і повітряному хмарі. Легко стирається, гіпоалергенний, вологостійке, не накопичує сторонні запахи і зберігає свій зовнішній вигляд на довгий час. Подарункова упаковка від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 139 бали. Ваш кошик буде загальним 139 бали який можна перетворити на ваучер на 139,00 грн.

2 796,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 155 х 215

195 х 215

Колір - білий

Ковдра TAC Clima Warm від турецького виробника з бездоганною репутацією на європейському ринку. Текстиль повністю екологічно чистий і відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Чохол виготовлений з 100% мікрофайбер з воздухоотводящие каналом. В якості наповнювача використовується мікрогелевое волокно 13 гр / кв.м. Поставляється в зручній упаковці з ПВХ з логотипом фірми.

Мікрогель - це новітня розробка в текстильній промисловості, матеріал складається з маленьких кульок з дуже тонкого силіконізоване волокна. Виріб дуже мяке і легке, самі волокна в кілька разів тонше синтепонові волокна. Модель відрізняється наявністю спеціальної сітчастої вставки зі спеціального матеріалу, по всьому периметру вироби, товщина вставки становить 4 см. За рахунок такої структури ковдру володіє підвищеним клімат контролем. Текстиль вільно пропускає повітря, це виключає появу парникового ефекту і запарювання. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і ліквідується.

Ковдра накриє сплячого ніжним і пухнастим хмарою, яке зігріє в найхолоднішу ніч і подарує максимальний комфорт і затишок під час сну. Текстиль повністю безпечний і гіпоалергенний, не викликає подразнень і не діє на органи дихання, підійде для щоденного використання людям які страждають на алергію і астму. Виріб не накопичує пил і сторонні запахи. У наповнювачі не заводяться кліщі та інші шкідливі комахи. Синтетична середовище несприятливе для зростання патогенних мікроорганізмів, цвілі і грибків.

Мікрогелевое ковдру можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів. Рекомендується використовувати мякі миючі засоби або мильний розчин. Сушити виріб потрібно в провітрюваному місці при природних умовах в добре распрямления вигляді. Після висихання текстиль слід струсити, щоб надати колишню пухнасту форму.

Купити елітне ковдру можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для власного користування і послужить чудовим варіантом дорогого подарунка. Такий презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю, його можна подарувати абсолютно всім, як близьким друзям, так і родичам. Теплу ковдру довгий час буде зігрівати, і дарувати комфорт і затишок, нагадуючи про турботу свого дарувальника.

Деталі товару
11615

Характеристики

категорія товару
ковдри
Тканина
мікрофібра
Упаковка
подарункова від виробника
Склад наповнювача
Мікрогель 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Ковдра OTHELLO CASELLA
rating 0 відгуків
4 876,00 грн
Нове теплу ковдру з мікрофібри дозволить насолодитися Вам комфортним сном і відпочинком в довгі зимові ночі. Турецький виробник подбав про те, щоб ковдру відповідало всім стандартам якості Європейського союзу. Ми не...
Подушка PENELOPE BRONZE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку PENELOPE BRONZE з наповнювачем з гусячого пуху високої якості - ідеальний варіант для любителів спати на подушках середньої мякості. Подушка підтримує голову в правильному положенні під час сну, дарує...
 Подушка ортопедическая  "БЕК"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку ортопедичну "БЕК" - з комфортом переживати тривалі подорожі в сидячому положенні в будь-якому транспортному засобі. Якісно зроблений чохол з бавовни приховує спеціальний наповнювач, який дозволить...
Нещодавно переглянуто
TAC одеяло Clima  Warm TAC одеяло Clima  Warm
rating 0 відгуків
2 796,00 грн
Купити ковдру TAC Clima Warm від турецького виробника з мікрогелевим волокном - відчути себе на легкому і повітряному хмарі. Легко стирається, гіпоалергенний, вологостійке, не накопичує сторонні запахи і зберігає...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти