Артикул:
11610

Подушка TAC Bamboo 50 * 70

Купити подушку TAC Bambu 50x70 від турецького виробника - подарувати неймовірну мякість і прекрасний сон. Подушка зручна, легка, гіпоалергенна, відмінно пропускає повітря, стійка до зминання. Легко стирається і швидко сохне, зберігає свій зовнішній вигляд на довгий час. Подарункова упаковка від виробника.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Подушка Tac Bamboo 50х70 високоякісного турецького виробництва, від торгової марки з піввікової історією і бездоганною репутацією. Виріб відповідає міжнародним санітарним нормам і високим стандартам якості. Чохол виготовлений з 100% натуральної бавовни. До складу наповнювача входить бамбукове волокно - 50% і мікрогель 50%. Подушка прямокутної форми, виконана в класичному білому кольорі, тканину приємна і мяка на дотик. Поставляється в поліпропіленовому валізці на застібці, в якому дуже зручно зберігати і транспортувати.

Для забезпечення комфорту і зручності під час сну, важливо правильно підібрати спальне приладдя. Продукція складається з натуральних і синтетичних волокон, вона має прекрасні споживчими якостями, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців.

Спеціально оброблені бамбукові волокна дуже легкі і ніжні на дотик, пружні і добре тримають форму. Мікрогель - це синтетичний матеріал нового покоління, який ідеально підходить в якості наповнювача для подушки. Виріб є екологічно чистим і безпечним, не викликає алергічних реакцій та подразнень, не впливає на органи дихання. Текстиль рекомендований для використання людьми страждаючими від алергії, астми і іншими захворюваннями органів дихання.

Подушка з бамбука має відмінними гігієнічними властивостями. Виріб прекрасно пропускає повітря і виводить вологу. У жарку пору поверхня не буде парити, а в холодну допоможе зігрітися. Наповнювач не є сприятливим середовищем для кліщів і патогенних мікроорганізмів, таких як цвіль і грибки.

Текстиль простий в побуті і в використанні, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання. Для продовження терміну експлуатації рекомендується використовувати дбайливий режим прання і вибирати неагресивні миючі засоби або мильний розчин. Сушити подушку варто на відкритому повітрі або в добре провітрюваному місці, уникаючи прямих джерел тепла. Висохлий виріб слід ретельно збити для додання колишньої форми.

Купити чудову подушку високої якості можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Виріб забезпечить здоровий сон і прослужить довгі роки. Зручна подушка, це чудовий подарунок для друзів і родичів, який порадує з будь-якого приводу і нагоди. Презент можна піднести абсолютно всім з будь-якого приводу, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
11610

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
жаккард
склад тканини
бавовна - 50%, бамбук - 50%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
бамбук - 50%, мікрогель - 50%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Подушка OTHELLO MEDI MOBIL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка OTHELLO MEDI MOBIL підтримує шийний відділ хребта в правильному положенні під час сну, коригує поставу і допомагає розслабитися під час довгої подорожі. Мяка подушка приймає форму тіла і прослужить довгий час...
Подушка PENELOPE B-1 MEDI BAMBO
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Подушка PENELOPE B-1 MEDI BAMBO подарує справжнє розслаблення і здоровий сон. Наповнювач з віскоеластіка приймає форму голови і рівномірно розподіляє температуру по поверхні подушки. Він сприяє поліпшенню кровообігу,...
Одеяло жаккардовое Люкс 200х220 Сумка 4В2ХА-20Л
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити на зиму ковдру від торгової марки ТМ Vladi із зображенням північних оленів - отримати теплий аксесуар, під яких Ви не замерзнете в найлютіші морози. Якісне ковдру виконано на високому рівні, приємні кольори і...
ПОДУШКА МARKUS MEMORY 320*490 ERGOLIGHT, чехол трикотаж
rating 0 відгуків
1 202,00 грн
З радістю пропонуємо Вам якісну ортопедичну подушку МARKUS MEMORY 320x490 ERGOLIGHT, з трикотажним чохлом і гарантією якості від українського виробника. Сон на такій подушці приносить приємну розслабленість мязів,...
Нещодавно переглянуто
TAC подушка Bambu 50x70 TAC подушка Bambu 50x70
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити подушку TAC Bambu 50x70 від турецького виробника - подарувати неймовірну мякість і прекрасний сон. Подушка зручна, легка, гіпоалергенна, відмінно пропускає повітря, стійка до зминання. Легко стирається і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти