Артикул:
11471

Tac подушка Boncuklu

Біла подушка від турецького виробника Tac Boncuklu з високою щільністю сприяє якісному і здоровому відпочинку під час сну. Безпечний антиалергенний наповнювач холлофайбер вбереже від алергії. Тиковий чохол досить зносостійкий і приємний на дотик. Купити подушки можна оптом і в роздріб різної мякості.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 34 бали. Ваш кошик буде загальним 34 бали який можна перетворити на ваучер на 34,00 грн.

699,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 35 х 45

Колір - білий.

Подушка Tac Boncuklu від елітного виробника домашнього текстилю, торгова марка славиться високими стандартами якості та безпеки, що підтверджується відповідною сертифікацією. В якості наповнювача використовується холофайбер, чохол виготовлений з 100% бавовни. Подушка прямокутної форми виконана в білому кольорі. Комплектується в поліетиленовий валізу з ручками.

Холофайбер - це синтетичне волокно, для виготовлення якого використовують пружінообразное порожнисте поліефірне силіконізоване волокно. Нетканий матеріал складається з безлічі волокон у вигляді мікропружінок, завдяки такій структурі готовий продукт має масу корисних якостей і властивостей. Не залежно від періоду впливу, подушка швидко відновлює свою форму. Текстиль виходить дивно легким і мяким.

Матеріал має поліпшені гігієнічними показниками, виріб вільно пропускає повітря, не накопичує пил і сторонні запахи. Наповнювач володіє хорошими терморегулірующимі властивостями, якщо в приміщенні прохолодно - виріб гріє, а якщо жарко - забезпечить прохолоду і свіжість. Вологостійкість ще одна важлива переваги холофайбера, матеріал здатний виводити зайву вологу і забезпечувати максимально комфортні умови для сну.

Текстиль повністю екологічний і не містить шкідливих домішок і добавок. Виріб не викликає алергічних реакцій і рекомендовано навіть для дитячого використання. До синтетичному матеріалу байдужі кліщі і шкідливі комахи. Наповнювач не скочується і не втрачає форму, навіть після тривалого періоду експлуатації. Подушка забезпечує правильне положення голови, що впливає на загальний стан людини.

Текстиль простий в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання при температурі води 25-30 градусів. Рекомендується використовувати слабощелочние миючі засоби і дбайливий режим. Текстиль слід сушити в природних умовах в чудово провітрюваному місці, по черзі змінюючи боку.

Придбати комфортну подушку можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступними цінами. Це прекрасний вибір для себе і в подарунок для друзів і близьких. Текстиль не має терміну давності, завжди актуальний і затребуваний. Це універсальний презент для чоловіків і жінок, який можна піднести з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
11471

Характеристики

категорія товару
подушки
Тканина
галочка
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
кант
Склад наповнювача
Пола куля з волокон
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Купити якісне ковдру Літо - подарувати відчуття легкості і комфорту під час сну, відмінний вибір для літніх ночей. Ковдра тепле, мяке, гіпоалергенні, не вбирає сторонні запахи, не електризується. Легко стирається в...
TAC подушка Soft  50x70
rating 0 відгуків
1 573,00 грн
Купити мяку подушку TAC Soft 50x70 від турецького виробника - подарувати комфортний сон взимку і влітку. Має антиалергенні властивості, легко стирається, відмінно пропускає повітря, легка і екологічно безпечна....
Нещодавно переглянуто
Tac подушка Boncuklu Tac подушка Boncuklu
rating 0 відгуків
699,00 грн
Біла подушка від турецького виробника Tac Boncuklu з високою щільністю сприяє якісному і здоровому відпочинку під час сну. Безпечний антиалергенний наповнювач холлофайбер вбереже від алергії. Тиковий чохол досить...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти