Артикул:
13552

Плед Tivolyo Home Bamboo Soft зі стразами

Пропонуємо мякий і красивий плед з стразами Tivolyo Home Bamboo Soft турецького виробництва. Плед зроблений з мякої мікрофібри на основі бамбукового волокна, має приємні відтінки і прикрашений вишивкою і стразами. Розмір пледа 200х220 см. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити плед Tivolyo Home оптом і в роздріб , в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 105 бали. Ваш кошик буде загальним 105 бали який можна перетворити на ваучер на 105,00 грн.

2 100,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір - 200 х 220

Плед Tivolyo Home Bamboo Soft зі стразами від провідного турецького виробника, який прославився високою якістю своєї продукції. Текстиль відповідає світовим стандартам якості і безпеки, про що свідчить необхідна сертифікація. Плед виготовлений з мякої мікрофібри, на основі натурального бамбукового волокна. Модель представлена рядом модних пастельних відтінків серед інших: блакитний, рожевий, білий, бежевий і інші кольори. Поверхня прикрашена написом зі страз. Текстиль виглядає ненавязливо і красиво, прекрасно доповнить будь-який інтерєр. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Плед - це той текстиль, який асоціюється, перш за все, з теплом і домашнім затишком. Дійсно так приємно загорнувшись в теплий плед читати книгу або дивитися захоплюючий фільм. Пропоноване виріб характеризується своєю багатофункціональністю. Плед можна використовувати в якості легкого ковдри, декоративного покривала на ліжко і диван, використовувати в якості килимка для гри з дитиною і рать з собою на природу.

плед на основі бамбукового волокна володіє унікальними корисними властивостями і якостями. Поверхня наділена природними антибактеріальними властивостями, що забезпечує високу гігієнічність. Текстиль не викликає алергії і подразнень на шкірі. Плед дивно мякий і ніжний, має прекрасні зігріваючими властивостями. Завдяки високій гігроскопічності і повітропроникності виріб підтримує оптимальний тепловий баланс і дарує справжній комфорт.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині при 30 градусах. Будь-які забруднення легко відпираються. Для збереження привабливого зовнішнього вигляду на довгі роки рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без відбілювачів і барвників. Сушити плед варто в провітрюваному місці або на відкритому повітрі, попередньо добре розпрямивши поверхню. Текстиль зберігає свою форму і ніжність, поверхня не потребує прасування.

Купити чудовий бамбуковий плед можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Виріб стане прекрасним вибором для власного користування і послужить універсальним подарунком. Плед потрібна в побуті річ, текстиль можна подарувати друзям і родичам по будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження, Новий рік або будь-яке інше торжество.

Деталі товару
13552

Характеристики

Тканина
мікрофібра
склад тканини
мікрофібра - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
стрази
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Gelin Home набор Petek shampan
rating 0 відгуків
7 736,00 грн
Чудовий набір постільних речей Gelin Home Petek виготовлений турецьким виробником текстильної промисловості. У набір входить вязаний плед, простирадло і 2 наволочки. Набір прикрашений красивим мереживом, яке чудово...
Постельное белье с пледом COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYELİ NEVRESİM Pera lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
До вашої уваги ми раді запропонувати якісну постільну білизну турецького виробництва, зроблене з сатину і доповнене акриловим пледом. Приємна колірна гамма і цікавий малюнок дозволять Вам легко прикрасити ліжко і...
Плед  Mink
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Асортимент наших пледів поповнився новим надходженням яскравих акрилових пледів від турецької торгової марки Mink . Якщо Ви любите яскраві кольори в інтерєрі Вашого будинку, любите тепло і відчуття затишку, тоді...
Плед COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYE 220*240 magnolia
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний акриловий плед, прикрашений великими квітами на приємному темно-коричневому тлі. Плед зроблений турецьким виробником з якісних матеріалів, щоб ви могли насолодитися теплом і комфортом, подарувати рідним вашу...
Нещодавно переглянуто
Плед Tivolyo Home Bamboo Soft зі стразами Плед Tivolyo Home Bamboo Soft зі стразами
rating 0 відгуків
2 100,00 грн
Пропонуємо мякий і красивий плед з стразами Tivolyo Home Bamboo Soft турецького виробництва. Плед зроблений з мякої мікрофібри на основі бамбукового волокна, має приємні відтінки і прикрашений вишивкою і стразами....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти