Артикул:
10547

Плед Elway Super видавлений кольоровий 200 * 240

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 110 бали. Ваш кошик буде загальним 110 бали який можна перетворити на ваучер на 110,00 грн.

2 215,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 3
  • 4
  • 9
  • 11
  • 14
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

вага 4 кг.

Плед Elway Super видавлений кольоровий 200 * 240 польського виробництва, виготовлений за останніми технологіями відповідно до високих європейських стандартів якості та безпеки. До складу виробу входить 100% акрил. Колекція представлена широким асортиментом колірних рішень і оформлення. Можна купити ніжне виріб з квітковим принтом або яскраве, з абстрактним малюнком або імітацією леопарда. Кожен зможе підібрати плед на власний смак, який буде радувати і приносити естетичне задоволення. Комплектується в фірмовий поліпропіленовий чемоданчик з ручками.

Акрил - це синтетичне волокно, яке має ряд корисних якостей, що робить такі вироби надзвичайно популярними серед споживачів. Тканина дуже мяка і приємна на дотик, є повністю гіпоалергенної і не викликає подразнень. Виріб підійде для щоденного використання всіма членами сімї, в тому числі і самими маленькими дітьми. Матеріал відрізняється міцністю і високу зносостійкість, він стійкий до хімічного і механічного впливу.

Легкий плед досить добре зігріває і утримує тепло, на прогулянці він здатний захистити від вітру і негоди, зробити Ваше проведення часу комфортним незалежно від місця і погоди. Текстиль не мнеться і зберігає свою первісну форму, він легко лягає на будь-які поверхні. Ідеально підходить в якості декоративного покривала, яке допоможе швидко оновити меблі та надати завершеності інтерєру. Плед з акрилу не страшні шкідливі комахи, такі як кліщі та моль, вони просто байдужі до синтетичних волокон. На поверхні не розмножуються грибки і цвіль, що наділяє виріб чудовими гігієнічними властивостями. Зберігати виріб можна без провітрювання і особливого догляду.

Текстиль можна очищати в пральній машині, рекомендується вибирати щадні режими, температура води не повинна перевищувати 30 градусів. Сушити виріб краще в распрямления вигляді при природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Поверхня залишається рівною, навіть після прання, що значно спрощує життя домогосподаркам і економить час, звільняючи від прасування.

Запропоновану продукцію можна купити оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це хороший подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль завжди буде модним і затребуваним, виріб стати в нагоді в кожному будинку і подарує масу приємних відчуттів своєму власникові.

Деталі товару
10547

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
акрил-100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Польща
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набор Hasben Gipurlu Pike Set
rating 0 відгуків
3 733,00 грн
Чудовий набір постільної білизни з пледом приємно Вас здивує. Комплект від популярного турецького виробника Hasben Gipurlu Pike Set наповнить Вашу спальну кімнату повітрям і відчуттям свіжості. Мякий ранфорс огорне...
Плед COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYE 220*240 lovebox desen
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі красивий теплий плед від турецького виробника за доступною ціною і високої якості. Мяка акрилова тканина прикрашена красивим зображенням сердечок, що подарує Вам приємний настрій і відчуття...
 ПЛЕД  Дормина САФАРИ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дика кішка причаїлася в засідці! Саме так Ви будете реагувати на новий акриловий плед на диван чи ліжко від торгової марки Дорміна. Чудовий акриловий плед прикрашений яскравим забарвленням дикого ягуара, що наповнить...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти