Артикул:
21084

Плед Ірис 100 х 140

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Ірис 100 х 140 від провідного українського виробника Vladi , який широко відомий на європейському ринку і користується великим попитом і любовю споживачів. До складу виробу входить натуральна шерсть - 20% і акрил - 80%. Виріб характеризується розумним співвідношенням ціни і якості. Класичний дизайн пледа простий і, в той же час, має неповторний шарм і елегантністю. Біла поверхня у велику клітинку, виконана в рожевих відтінках, прекрасно доповнить будь-який інтерєр. Поставляється в поліетиленовій упаковці від виробника.

Плед, це універсальна річ, яка, перш за все, асоціюється з теплом і домашнім затишком. Виріб можна використовувати як ковдру, в нього можна закутатися або застелити ліжко. Поверхня вироби дуже мяка і ніжна, приємна на дотик. Плед легкий і компактний, його зручно зберігати і брати з собою в подорожі або на прогулянку. Текстиль відповідає високим стандартам якості і безпеки. Виріб поєднує в собі найкращі якості натуральних і синтетичних матеріалів.

Натуральна вовна має унікальні лікувальні властивості, так як в ній присутній природний антисептик ланолін. Шерсть прекрасно зігріває і утримує тепло, благотворно діє на суглоби і імунну систему. Добре пропускає повітря і швидко вбирає вологу. Акрил - це синтетичне волокно, яке за своїми властивостями дуже схоже на натуральну шерсть. Матеріал не викликає подразнень і алергічних реакцій. Додавання синтетики збільшує термін експлуатації готового виробу і покращує зовнішній вигляд.

Текстиль простий в побуті, плед можна прати в пральній машині при температурі води 30 градусів з використанням мяких миючих засобів. Рекомендується сушити виріб в природних умовах, в відмінно распрямления вигляді. Поверхня не потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок. Текстиль характеризується високою зносостійкістю, прослужить довгі роки, зберігши зовнішню привабливість і зігріваючі властивості.

Чудовий плед можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині, за приємною ціною. Текстиль огорне свого володаря ніжним хмарою теплоти і затишку, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Практичне виріб стане в нагоді в кожному будинку і послужить чудовим подарунком з будь-якого приводу і нагоди. Плед, це універсальний подарунок для родичів і друзів з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
21084

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
вовна-20%, акрил-80%
Упаковка
пакет поліетиленовий
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед ARYA Мikpo 160x220
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Затишний і яскравий плед Arya з мікрофібри зігріє Вас в холодну пору, прикрасить Вашу постіль, і буде оберігати її від забруднень і пилу. Плед зроблений з якісного матеріалу турецьким виробником. Багатий вибір...
Плед стрижка 160*220
rating 0 відгуків
951,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий плед високої якості, представлений в широкому асортименті кольорів і малюнків, щоб ви могли створити і комфорт у вашому домі. Акрилова тканина приємно гріє в холодну пору року, легко стирається...
589,00 грн
Пледи Чилі від ТМ Vladi безсумнівно одні з найтепліших і мяких. Натуральна вовна альпаки сприятливо впливає на здоровя і самопочуття людини. За рахунок компактності плед можна завжди прихопити з собою на прогулянку, в...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти