Артикул:
20233

Плед дитячий Cotton Box BEBE 100x120

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 28 бали. Ваш кошик буде загальним 28 бали який можна перетворити на ваучер на 28,00 грн.

579,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Колір
Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Дитячий плед Cotton Box BEBE 100x120 виготовлений з гіпоалергенних синтетичних волокон поліестеру. Турецький виробник високо цінує любов і довіру споживачів, продукція відповідає високій репутації і відповідає міжнародним санітарним нормам. Колекція представлена красивими відтінками рожевого, блакитного і кремового кольорів. Поверхня двостороння з вибитим малюнком. Текстиль прикрашений зірочками, сердечками, хмарами, ведмедиками і іншими милими зображеннями, які так подобаються меленьким діткам. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці.

Плед виробляється на новітньому обладнанні за допомогою спеціальної технології «Ультрастеп». Виріб абсолютно цілісно, для виготовлення не використовуються нитки і голки. Завдяки цьому, текстиль виходить надзвичайно міцним і стійким до зносу, має ряд корисних властивостей і переваг. Невелика вартість робить текстиль доступним, пледи з поліестеру користуються великим попитом, вони ідеальні для алергіків.

Пропоноване виріб відмінно зігріває, не займає багато місця і не вимагає спеціального зберігання. За характеристиками не поступається натуральної вовни і акрилу. Поверхня дуже приємна на дотик, мяка і ніжна з красивою шовковистою поверхнею, прекрасно драпірується і зовсім не мнеться.

Текстиль не схильний до цвілі, до нього байдужі шкідливі комахи та кліщі. Плед дуже легкий його можна згорнути до неймовірних розмірів, його зручно зберігати і брати з собою в дорогу або на прогулянку. Такий виріб є багатофункціональним, його можна використовувати в якості ковдри, пледа і покривала для дитячого ліжечка. Плед також можна розстелити на підлогу, і він послужить відмінним килимком для дитячих ігор.

Виріб чудово переносить машинні прання, рекомендована температура води 30-40 градусів. Краще використовувати неагресивні миючі засоби. Плед швидко сохне в природних умовах, залишається рівним і пухнастим після висихання. Виріб стійкий до самим палючим сонячним променям, не вигоряє і зберігає первинну форму.

Купити такий дитячий плед для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Виріб обовязково припаде до душі дитині, подарує приємні тактильні відчуття, зігріє і прикрасить дитячу кімнату. Високоякісний плед послужить чудовим подарунком для дітей з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20233

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
поліестер - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi комфорт 200х220
rating 0 відгуків
1 044,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...
Плед Cappone Тесненка 3.5 kg 200*240
rating 0 відгуків
1 627,00 грн
Пропонуємо Вам теплий і мякий плед з красивим малюнком і тиснення фактурою. Зроблено плед відомим виробником з якісної акрилової тканини, мякий ворс не коле і не викликає алергії, що сподобається не тільки Вам, але і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти