Артикул:
19751

Плед Cappone легкий 180 * 220 2 кг.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 48 бали. Ваш кошик буде загальним 48 бали який можна перетворити на ваучер на 48,00 грн.

977,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Настає час, коли приходить сезон дощів, спершу починаються грози, а після їх змінює мжичку. У таку похмуру і вологу погоду хочеться огорнути себе теплом, насолодитися домашнім комфортом. У багатьох лише одна мрія, загорнутися міцніше в плед, вмостившись у кріслі перед телевізором, для перегляду улюбленого фільму. То чому не виконати мрію, а в допомогу прийде чудовий акриловий плед.

Пропонований плед Cappone легкий 180 * 220 (2 кг) китайського виробництва, виготовлений з 100% акрилу. Дивовижний дизайн пледа вражає уяву, красива текстура просто заворожує. Такий виріб прикрасить будь-який інтерєр, зрадить затишку і наповнить атмосферу в домі теплом і комфортом. Плед прикрашений різними квітковими і леопардовими композиціями. В асортименті широкий вибір колірних рішень. Вироби від світлих пастельних тонів до насичених бордових і зелених кольорів. Купити плед можна в поліпропіленовому валізці з ручкою від виробника.

Повністю синтетичне волокно акрил, було створено як більш доступний і стійкий замінник натуральної вовни. Матеріал за властивостями дійсно нагадує шерсть, однак має і ряд переваг, за що і полюбився споживачем. Акрилова пряжа дуже мяка і ніжна на дотик, не колеться, є повністю гіпоалергенної і не викликає подразнень на шкірі. Виробу з акрилу не страшні атаки шкідливих комах, на ньому не поширюються патогенні мікроорганізми.

Плед чудово зігріває і утримує тепло, структура дозволяє вільно пропускати повітря, що виключає перегрів і виникнення парникового ефекту . Загорнувшись в ніжне хмара теплоти і затишку, володар пледа забуде про проблеми і суєту робочого дня, занурившись в атмосферу домашнього затишку. Виріб буде чудово виглядати в якості зовнішнього декору для ліжка або дивана.

Плед не вибагливий у догляді, його можна прати в домашніх умовах, дотримуючись основних рекомендацій. Для машинного прання варто вибирати дбайливий режим, температура води повинна становити 30 градусів, краще використовувати мякі миючі засоби і кондиціонер. Сушити рекомендується в природних умовах, в распрямления вигляді, уникаючи прямих джерел тепла. Поверхня не потребує прасування, що звільняє час домогосподаркам. Текстиль стійкий до впливу ультрафіолету, плед зберігає форму і колір, навіть після багаторазового прання.

Придбати такий плед можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Вибираючи текстиль для себе, не забувайте про друзів і родичів, адже це чудовий варіант подарунка до будь-якого свята. Такий презент відрізняється своєю багатогранністю і актуальністю, його можна подарувати як жінці, так і чоловікові. Кожен високо оцінить всю красу і теплоту такого виробу.

Деталі товару
19751

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
акрил-100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Країна виробник
Китай
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
547,00 грн
Плед Метро від вітчизняного виробника ТМ Vladi в класичній картатій забарвленням розбавить затишком будь-який інтерєр. Вовняні пледи з овечої вовни благотворно впливають на організм і здоровя, зігрівають суглоби і...
Плед COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYE 220*240 lovebox desen
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі красивий теплий плед від турецького виробника за доступною ціною і високої якості. Мяка акрилова тканина прикрашена красивим зображенням сердечок, що подарує Вам приємний настрій і відчуття...
Плед Vladi Cappuccino 140 * 200
rating 0 відгуків
689,00 грн
Купити теплий і красивий вовняний плед від торгової марки Vladi - відмінна ідея для прохолодних вечорів. Безсумнівно, такий плед створить у Вашій кімнаті затишну та комфортну атмосферу, а натуральна овеча шерсть...
Плед акриловый SLM 200*240
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий акриловий плед на диван чи ліжко від турецького виробника текстильних товарів для будинку. Плед виглядає ідеально на будь-якого ліжка, мякий акриловий ворс схожий на шерсть дикої кішки, а яскравий леопардовий...
Плед Love You двосторонній
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Такий плед Ви ще не бачили! Чудовий акриловий довгий ворс, леопардовий забарвлення і відмінну якість, все це поєднується в чудовому пледі від торгової марки Love You. Плед легкий, незважаючи на свої розміри, Вам буде...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти