Артикул:
17959

Плед Fujo Японія 200 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Fujo Японія 200 * 220 від відомої китайської торгової марки, в складі вироби 100% акрил. Продукція відповідає міжнародним санітарним нормам, стандартам високої якості і безпеки. Насичена рожева поверхня прикрашена красивою квітковою композицією, яка заворожує і нагадує про літні дні. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і стане його яскравою прикрасою. Комплектується в фірмовий поліпропіленовий чемоданчик з ручками.

Плед - це необхідна річ в кожному будинку, правильно підібране виріб зробить побут максимально комфортним і зручним. Акрилове волокно має ряд переваг і чудових якостей. Синтетичний матеріал не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль відрізняється високою зносостійкістю і стійкістю до хімічних і атмосферних впливів. Структура тканини дозволяє забарвити готові вироби в найрізноманітніші кольори і відтінки, які не зміняться з часом.

За своїми характеристиками акрил дуже схожий з натуральною вовною, проте має меншу вартість і не так примхливий в побуті. Поверхня надзвичайно мяка і ніжна. Виріб добре зігріває і може приховати від вітру і негоди. Плед відрізняється своєю універсальністю, його можна використовувати в якості ковдри або зовнішнього покривала для декору меблів. Виріб стане в нагоді на пікніку або прогулянці з дитиною.

Текстиль чудово переносить машинні прання при температурі води 30 градусів, забруднення легко виводяться. Плед стійкий до линяння, впливу сонячних променів і механічних пошкоджень. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню, яка не потребує прасування, це значно економить час і сили домогосподарок. До матеріалу байдужі шкідливі комахи, такі як моль і кліщі, йому не потрібні постійні провітрювання і спеціальний догляд. Навіть при підвищеній вологості на поверхні не буде рости грибок і пліснява.

Купити високоякісний такий текстиль, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це потрібне придбання, яке допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку в домі. Роблячи покупки для себе, подумайте про друзів і близьких, адже це чудовий варіант подарунка. Такий презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю, його можна піднести по будь-якого свята. Плед огорне свого володаря ніжністю і теплом, буде довгий час нагадувати про турботу свого дарувальника.

Деталі товару
17959

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
акрил-100%
Упаковка
поліпропіленовий чемоданчик з ручками
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Набір постільної білизни Gelin Home ANNA triko set
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний набір постільної білизни Gelin Home ANNA TRIKO SET від відомого турецького виробника - подарувати незабутній відпочинок. Виконано з сатину високої якості, прикрашене тонким мереживом, додасть Вашій...
Плед TAC Barbi
rating 0 відгуків
2 211,00 грн
Для ваших маленьких дівчаток ми пропонуємо мякий якісний плед від відомого турецького виробника ТАС, прикрашений красивим зображенням ляльки Барбі. Мякий акрил повністю гіпоалергенний, має високу міцність і стійкість...
Плед Vladi Ельф 140 * 200
rating 0 відгуків
646,00 грн
Пропонуємо Вам прекрасну серію Ельф, в якій представлені пледи українського виробництва Vladi. Пледи виготовлені з натуральної вовни овець, що дозволяє швидко зігрівати і дарувати комфорт і затишок. Вироби дуже легкі,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти