Артикул:
23204

Майка жіноча NAMALDE 208

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Спочатку, коли майка тільки зявилася, вона була суто предметом нижньої білизни, демонструвати яке було заборонено. З плином часу ситуація змінилася разом з правилами моди. У сучасному світі майка може бути як предметом нижньої білизни, так і самостійною частиною жіночого гардеробу. Турецький виробник зі світовим імям пропонує прекрасну модель жіночої майки з натуральної тканини. Текстиль забезпечить максимальний комфорт і затишок, але ж саме це і є запорукою гарного настрою і впевненості в своїй привабливості.

Майка жіноча NAMALDE 208 на товстих бретелях має класичний крій і поставляється в білому , бежевому і чорному кольорі. До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту. Текстиль знайде своє місце в гардеробі кожної жінки, це потрібна і практична річ на всі випадки життя. Поставляється у фірмовій упаковці з логотипом.

Для натільної білизни основоположним є комфорт. Бавовняна тканина дуже ніжна і мяка, майка приємна до тіла і подарує тільки позитивні емоції від тактильного контакту. Тканина вільно пропускає повітря, тіло вільно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту. Зайва волога швидко абсорбується, що запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів. Текстиль не викликає алергії і підтримує оптимальний тепловий баланс. Влітку маку може служити окремою деталлю гардероба, а в взимку зігріє і захистити тіло від грубої верхнього одягу.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне або ручне прання при температурі води 30-40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах в распрямления вигляді. Текстиль характеризується міцністю і довговічністю. Тканина не піддається впливу ультрафіолетових променів, прекрасно зберігає форму і колір. У разі необхідності виріб можна пропрасувати праскою.

Купити чудову жіночу майку можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Робити покупки онлайн зручно і вигідно, оформити замовлення можна будь-яким зручним способом не виходячи з дому. Текстиль стане прекрасним вибором для власного користування. Майка завжди стати в нагоді, тому це корисний і актуальний подарунок для подруг і близьких жінок.

Деталі товару
23204

Характеристики

склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект детский трусики и майка Kids Fashion ( мальчик )
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших хлопчиків ми раді запропонувати якісний бавовняний набір дитячого нижньої білизни від турецького виробника. У набір входить маєчка і трусики, кожен із елементів прикрашений красивим принтом, який...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти