Артикул:
23194

Труси чоловічі NAMALDE 117

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Жоден чоловічий гардероб не обходиться без нижньої білизни. Широкий асортимент чоловічої білизни дозволяє кожному вибрати для себе варіант в залежності від особливостей фігури і свого смаку. Популярний турецький виробник пропонує чоловічі труси, плавки з натуральної бавовни. Текстиль характеризується високою якістю і здатний задовольнити найвимогливіших покупців.

Труси чоловічі NAMALDE 117 мають ряд корисних якостей і прекрасними експлуатаційними властивостями. В асортименті вироби білого, сірого і чорного кольору. Крім іншого пропонована модель відрізняється стильним привабливим дизайном. Текстиль обовязково сподобається чоловікам різних вікових груп. Труси обшиті широкої еластичною гумкою, що забезпечує мяку і надійну фіксацію білизни. Поставляється текстиль в поліетиленовій упаковці від виробника.

До складу пропонованої продукції входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Натуральне білизна володіє високою гігроскопічністю і має антибактеріальну дію. Якщо є схильність до висипань на шкірі або алергічних реакцій в гардеробі обовязково повинні бути труси з бавовняної тканини. Адже протягом усього дня текстиль контактує з тілом. Тканина дуже мяка і ніжна, модель не сковує рухів, тому в трусах буде зручно як днем, так і вночі.

Труси з натурального матеріалу послужать додатковим захистом від холоду разом з основним одягом , вони добре поглинають піт і захищають найбільш чутливі інтимні місця. Запобігають натирання шкіри грубої верхнім одягом. Текстиль вільно пропускає повітря, що виключає виникнення парникового ефекту і дозволяє шкірі дихати.

Нижня білизна допомагає підтримувати гігієнічність і потребує частого прання. Продукція характеризується міцністю і збереже свій новий зовнішній вигляд навіть після багаторазового використання. Для підтримки чистоти рекомендується машинне або ручне прання при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби, без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну краще за природних умов в распрямления вигляді.

Продукція може послужити прекрасним подарунком для близької людини або приємною покупкою для себе. Товар доступний за вигідними цінами, як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет магазині. Робити покупки онлайн зручно і практично.

Деталі товару
23194

Характеристики

склад тканини
бавовна - 100%
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект детский трусики и майка Kids Fashion ( мальчик )
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших хлопчиків ми раді запропонувати якісний бавовняний набір дитячого нижньої білизни від турецького виробника. У набір входить маєчка і трусики, кожен із елементів прикрашений красивим принтом, який...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти