Артикул:
10749

Ковдра TAC Веве LIGHT

Купити мяке, тепле і екологічно чисте дитяче ковдру - зробити приємний подарунок для Вашої дитини. Таке ковдру підійде всім діткам, до складу наповнювача входить бавовняне волокно, яке не викликає алергії. Також бавовняне волокно добре вбирає зайву вологу, тому Ваша дитина буде відчувати себе комфортно під час сну. Ваш інтернет - магазин Sweet Home .

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 46 бали. Ваш кошик буде загальним 46 бали який можна перетворити на ваучер на 46,00 грн.

932,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Дитяче ковдру TAC Веве LIGHT від елітного виробника родом з Туреччини, який понад півстоліття користується попитом і бездоганною репутацією на європейському ринку. В якості наповнювача використовується airpolyester 300 г / м 2 , чохол виготовлений з 100% бавовни. Модель представлена в декількох мяких колірних варіаціях, серед яких блакитний, рожевий, жовтий, білий і інші кольори. Комплектується в зручну упаковку з ПВХ з фірмовим логотипом.

Для дитячого організму сон має величезне значення. Під час відпочинку дитина росте і набирається сил для свого розвитку. Важливим є забезпечити максимально комфортні умови для здорового і міцного сну. Пропоноване ковдру володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і може гарантувати максимальну зручність при використанні.

Аirpolyester - це нова поліпшена варіація поліефірного волокна. Дуже тонкі волокна утворюють порожнисті кульки, які практично невагомі. Готовий виріб виходить дуже легким і ніжним, наповнювач прекрасно тримає форму, не звалюється з плином часу. За зігріваючим властивостям волокна найбільш близькі до натурального лебединого пуху. Ковдра зігріє і утримає тепло в найхолоднішу ніч. Текстиль відмінно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту.

До синтетиці байдужі шкідливі комахи і кліщі, на поверхні не розмножуються патогенні мікроорганізми. Ковдра не вбирає сторонні запахи. Склад повністю екологічно чистий і не викликає алергічних реакцій та подразнень, рекомендовано для використання самими маленькими дітьми.

За виробом просто доглядати, це дуже важливо адже діти часто брудняться. Пропоноване ковдру можна прати в пральній машині і вручну. Рекомендована температура води становить 30 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль слід в ретельно распрямления вигляді при природних умовах в добре провітрюваному місці або на вулиці. Після висихання виріб швидко поверне форму, якщо його як слід збити.

Купити прекрасне ковдру для діток можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це чудовий вибір, який зігріє і подарує приємні відчуття малюкові. Текстиль послужить чудовим подарунком з нагоди Дня народження або виписки з пологового будинку. Слід сказати, що це універсальний і затребуваний подарунок, який точно стане в нагоді і з задоволенням буде використовуватися.

Деталі товару
10749

Характеристики

категорія товару
ковдри
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Одеяло Senveo
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Вашого тепла і комфорту прохолодною зимою ми пропонуємо тепле і якісне ковдру від турецького виробника, зроблене з мікрофібри і з наповнювачем аерополіестр. Ковдра добре зберігає тепло, має невелику вагу і...
Дитяче ковдру ARYA Flying Cat
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ковдра стьобана з наповнювачем з натурального бамбукового волокна середньої щільності. Володіє відмінною повітропроникністю і терморегуляцією. Покриття з тика високої щільності. Прикрашено набивним малюнком. Ковдра не...
Ковдра PENELOPE DORMIA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве легке і теплу ковдру від відомого турецького виробника, зігріє Вас прохолодною вночі і в будь-який час року. Якщо Ви вирішите купити ковдру PENELOPE DORMIA, то неодмінно закохаєтесь в нього з першого погляду,...
Нещодавно переглянуто
Ковдра TAC Веве LIGHT Ковдра TAC Веве LIGHT
rating 0 відгуків
932,00 грн
Купити мяке, тепле і екологічно чисте дитяче ковдру - зробити приємний подарунок для Вашої дитини. Таке ковдру підійде всім діткам, до складу наповнювача входить бавовняне волокно, яке не викликає алергії. Також...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти