Артикул:
12416

Наматрацник Poppy Alez водонепроникний

Наматрацник Poppy Alez від турецького виробника зроблений з мякої водонепроникної тканини, яка має високу щільність і зроблена з кращих матеріалів. Наматрацник захистить матрац від будь-яких забруднень і пошкоджень, також він легко кріпиться і знімається, кріпиться гумками. Відмінний варіант для готелів та мотелів. Купити наматрацник можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 20 бали. Ваш кошик буде загальним 20 бали який можна перетворити на ваучер на 20,00 грн.

419,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Читати 2 Відгуки
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 2
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір наматрасника - 100х200 см.

Як часто Ви чистите свої спальні місця? Чистка матраців не так вже й легко проходить, а заміна на новий багатьом не по кишені. Як же вийти з цієї ситуації? Потік людей в готелях величезний, тому власникам потрібно ретельно стежити за чистотою в номерах. Якщо Ви хочете, щоб постояльці відчували себе максимально комфортно, а ліжко залишалася якомога довше чистої і свіжої, то радимо Вам купити наматрацник Poppy Alez від відомого виробника текстильної промисловості з сонячної Туреччини. Він виготовлений з натурального бавовняного волокна (80%) з додаванням синтетичного волокна поліестеру (20%). Штучні нитки додали до складу для збільшення міцності і довговічності.

Турецький виробник цінує всіх своїх покупців, тому для пошиття користується тільки кращими матеріалами, які абсолютно не викликають алергічних реакцій.

Весь товар проходить регулярні перевірки у відділах на виробництві та має підтверджують сертифікати.

Непромокальний наматрацник в нашому інтернет-магазині коштує набагато дешевше, ніж на ринку. З чим це повязано? Це повязано з тим, що ми співпрацюємо з турецькою компанією безпосередньо і без допомоги посередників і перекупників. Продукція доставляється прямо нам на склад і вже звідти приходить нашим клієнтам. Більш того, це є додатковою гарантією якості.

На нашому сайті діють привабливі дисконти. Кожному оптовому покупцеві при покупці від 3-х одиниць надається знижка в розмірі 10% від загальної вартості. Наприклад, на даному екземплярі у Вас є можливість заощадити мінімум 67 гривень.

Як вибрати непромокальний наматрацник ?

Ефект від даної правильно підібраною постільній приналежності не змусить Вас чекати. Вона збереже свіжість і привабливий зовнішній вигляд матраца якомога довше.

На що слід звернути увагу при виборі?

  • Зовнішній вигляд. Шви повинні бути міцними, без просвітів. Стирчать нитки неприпустимі.
  • Спосіб кріплення. Існують наступні види кріплення: гумка по периметру, гумка на кожному розі, застібка. Купити наматрацник можна з будь-яким видом, але найбільш популярними вважаються резиночки по чотирьох кутах. Такий варіант найбільш практичний, його легко часто знімати і прати.
  • Розмір. Перш, ніж приступити до вибору продукту, дізнайтеся розмір матраца, адже його потрібно підбирати в залежності від габаритів спального місця. У деяких екземпляр також потрібно знати і висоту.
  • Характеристики. В цей критерій входить матеріал: натуральний або з додаванням синтетичних волокон. Вибирайте верхнє полотно з натуральних ниток, адже саме ця частина контактує з людською шкірою.

Яка ж тканину підходить для такої постільній приналежності найкраще? Давайте розберемося далі.

Переваги вироби Poppy Alez

Щоб уникнути будь-яких алергічний реакцій, підбирайте верхній шар з бавовни, а нижнього - зі спеціального водонепроникного полімерного покриття. Непромокальний наматрацник в нашому магазині зроблений саме з таких матеріалів.

Які ще плюси?

  • Довговічність;
  • Захист від плям і проникнення пилу або води всередину наповнювача матраца;
  • Простий догляд;
  • Підтримка оптимального мікроклімату для людини;
  • Запобігає появі статичного заряду;
  • Невисока вартість.

Як купити наматрацник в нашому інтернет-магазині?

На нашому сайті sweet-home.com.ua Ви можете все придбати одним кліком, або додати товар в корзину і продовжити вибирати.

Якщо у Вас виникли якісь проблеми з пок упкой або будь-які інші питання, то напишіть нашим онлайн-менеджерам. Вони з радістю підберуть для Вас потрібний екземпляр і розкажуть про доставку або оплаті.

Товар доставляється по всій території України

Доставка можлива в будь-яку точку країни. Ми співпрацюємо з багатьма курєрськими службами країни, тому при замовленні вкажіть будь-який зручний для Вас спосіб.

Деталі товару
12416

Характеристики

категорія товару
Наматрасники
Тканина
водонепроникна
склад тканини
80% бавовна, 20% поліестер
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Водонепроникний
Так
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Наматрасник Poppy Alez
rating 10
У меня не отель, я сдаю две своих квартиры посуточно. ПОэтому приходится часто менять постельное бельё и пришлось купить наматрасники. Это всё же дешевле, чем отчищать матрас и поверхность обивки диванов. Так вот эта модель очень понравилась. Хорошо сидит и стоит не дорого.
Наматрасник Poppy Alez
rating 10
Не знаю, по-моему не очень практично белые наматрасники делать. Однако супруга купила именно такой с названием Poppy. А у нас по комнате любят носиться дети, и их любимое игровое место конечно же родительская кровать. Так вот я понял, что не в цвете дело. Главное, чтоб он не давал просачиваться жидкостям в матрас. Это просто чудо, что мне до сих пор не пришлось покупать замену. Всё в целости и сохранности. Покупали в магазине Sweet Home, вдруг кто-то тоже захочет защитить своё имущество от "вредителей".
6 інших товарів в цій категорії:
namatrasnik-alez-amor-paris-70x140
rating 0 відгуків
792,00 грн
Наматрацник alez Amor Paris 70x140 зроблений турецьким виробником з мякою водовідштовхувальним тканини високої щільності і високої якості. Наматрацник легко кріпиться щільними резинками до матраца і захищає його...
namatrasnik-alez-amor-paris-100x200
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Наматрацник alez Amor Paris 100x200 від турецького виробника по достоїнству оцінять власники готелів і мотелів. Якісні матеріали, мяка поверхня і висока щільність тканини, а також гарна водоотталківаемость...
 Наматрасник TAC ALEZ
rating 0 відгуків
1 673,00 грн
Представляємо Вашій увазі чудовий наматрацник від турецького виробника торгової марки ТАС, який подарує здоровий сон Вам і Вашим близьким. Чудова якість матеріалів і висока якість виконання дозволить захистити матрац...
namatrasnik-tivolio-home-100x200-vodonepronicaemiy
rating 0 відгуків
2 474,00 грн
Водонепроникний наматрацник Tivolio Home 100x200 зроблений турецьким виробником з мякою і щільної тканини на основі бавовняного волокна. Наматрацник кріпиться до матраца щільними резинками і захищає його від...
простынь трикотаж на рез.+2нав.
rating 0 відгуків
415,00 грн
Трикотажна простирадло на гумці набагато зручніше звичайної. Вона не мнеться і не збирається в складки під час нічного відпочинку. Господині відзначили не тільки її зручність і практичність, але і високу якість....
Нещодавно переглянуто
419,00 грн
Наматрацник Poppy Alez від турецького виробника зроблений з мякої водонепроникної тканини, яка має високу щільність і зроблена з кращих матеріалів. Наматрацник захистить матрац від будь-яких забруднень і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти