Артикул:
14864

Халат Soft Cotton Snob з тапочками

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 191 бали. Ваш кошик буде загальним 191 бали який можна перетворити на ваучер на 191,00 грн.

3 827,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Цвет
  • Красный
  • Темно-синий
Розмір, вік
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
халат Soft Cotton SNOB халат Soft Cotton SNOB
rating 0 відгуків
3 827,00 грн
Представляємо Вашій увазі чоловічий велюровий халат Soft Cotton Snob турецького виробництва. Мякий і затишний халат з двосторонньої махри огорне свого володаря мяким комфортом і затишком. Натуральний турецька...
Опис

Чоловік халат Soft Cotton Snob з тапочками від провідного турецького виробника з бездоганною репутацією на європейському ринку. Виріб на 100% складається з високоякісного натурального єгипетської бавовни. Тканина виконання двостороння махра, лицьова сторона велюрова, а внутрішня з петельчатого махорки. Халат вільного крою, з довгими рукавами, з запахом і поясом. Для зручності передбачено два нашивних кишені. В асортименті текстиль червоного і синього кольору, прикрасою служить золотиста вишивка в області грудей. Модель виглядає дуже ефектно і красиво. У набір входять і тапочки, які відповідають стилю основного вироби - халата. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Пропоноване виріб відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Продукція здатна задовольнити найвибагливіших споживачів. Екологічно чистий натуральний текстиль не викликає подразнень і алергії. Халат рекомендований для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою. Махра - це ворсиста тканина, яка складається з численних петельок. У даній моделі з одного боку петельки стрижені, поверхня дуже мяка і ніжна, з красивим оксамитовим переливом.

Халат легкий і зручний його можна використовувати в якості домашнього одягу, яка буде сприяти розслабленню після насиченого дня. Махрова одяг ідеально підходить після водних процедур. Банні халати з цією чудовою тканини займають лідируюче місце за попитом. Поверхня має високу гігроскопічність, зайва волога швидко вбирається, забезпечуючи відчуття сухості і тепла. Тканина вільно пропускає повітря і дозволяє тілу дихати. Виріб не накопичує статичну електрику. Під час використання проводиться легкий масаж шкіри, який стимулює мікроциркуляцію крові і покращує її загальний стан.

Текстиль з високоякісної махрової тканини не вимагає спеціального догляду і легко стирається в пральній машині. Рекомендована температура води для прання 40 -60 градусів. Сушити виріб потрібно в природних умовах, уникаючи прямих джерел тепла. Махру не потрібно гладити, вплив гарячих поверхонь може деформувати петельки і поверхня втратить свою ніжність і пухнастість. Тканина характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Текстиль здатний зберегти свій первинний привабливий зовнішній вигляд, навіть після 200 прань.

Мякий і теплий халат Soft Cotton Snob в наборі з тапочками можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують покупців своєю демократичністю. Виріб подарує масу приємних тактильних відчуттів, комфортна домашній одяг забезпечить максимальну зручність та затишок. Халат - це прекрасний подарунок для чоловіків з будь-якого приводу не залежно від віку. Кожен по достоїнству оцінить подароване тепло і турботу.

Деталі товару
14864

Характеристики

категорія товару
Халати
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
єгипетська бавовна 100%
Малюнок
вишивка
Країна виробник
Туреччина
Стать
чоловіча
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
khalat-zhenskij-tivolyo-home-santropez
rating 0 відгуків
4 189,00 грн
Пропонуємо Вам мякий махровий жіночий халат від турецького виробника Tivolyo Home. Халат зроблений з бамбукового і бавовняного волокна, для максимальної мякості і комфорту після ванною або душу. Халат прикрашений...
халат Soft Cotton PLATINUM
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Раді представити Вашій увазі зручний велюровий костюм Soft Cotton Platinum. Приємний коричневий колір радує око. Халат виготовлений з якісної махорки і подарує Вам приємні відчуття. Завдяки натуральному бавовні...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти