Артикул:
18905

Рушник пляжний Tivolyo Home Pera

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 71 бали. Ваш кошик буде загальним 71 бали який можна перетворити на ваучер на 71,00 грн.

1 424,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Рушник двошарове, низ махра, верх гладкий

Розмір - 90 х 170

Літній час радує нас своїм сонечком, теплом і можливістю вибратися до водойми. Збираючись на відпочинок, ну ніяк не обійтися без пляжного рушники. Прекрасним вибором послужить модель Tivolyo Home Pera від успішного турецького виробника, який займає лідируюче місце на ринку домашнього текстилю. До складу виробу входить натуральна бавовна і льон. Лаконічний і модний дизайн здатний задовольнити найвишуканіший смак. Поверхня прикрашена горизонтальними смугами, текстиль представлений в різних колірних гамах, краю обрамлені бахромою. Родзинкою вироби є те, що воно двостороннє, низ махровий, а верх - льон. Комплектується в рюкзачок на стяжках, додатково транспортується в поліетиленовій упаковці.

Пляжний рушник невідємний атрибут літнього відпочинку. Пропонований текстиль допоможе створити найбільш комфортні і зручні умови на пляжі, біля басейну або на прогулянці. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Поверхня не викликає алергії і подразнень, виріб може використовуватися дітьми, у яких особливо чутлива шкіра. Чудові якості даного рушники обумовлені натуральним складом вироби.

Матеріал на основі льону та бавовни надзвичайно мякий і приємний на дотик, подарує тільки приємні тактильні відчуття. Текстиль важко мне, тому завжди буде мати акуратний і привабливий зовнішній вигляд. Виріб дуже компактне і не займає багато місця, його зручно брати з собою.

Поверхность рушники володіє високою гігроскопічністю, матеріал здатний швидко поглинати вологу і осушувати шкіру, при цьому сам виріб швидко висихає в природних умовах. Текстиль пропускає повітря і не накопичує статичну електрику, їм приємно загорнутися після водних процедур, воно зігріє і подарує затишок. Рушник можна використовувати в якості пляжного килимка, ніжиться на сонечку на такому яскравому виробі одне задоволення.

За продукцією легко доглядати, поверхня без праці очищається від піску на пляжі, досить просто струснути рушник . Для прання підійде машинний і ручний варіант з використанням миючих засобів. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити слід в распрямлённом вигляді при природних умовах. Текстиль не линяє, кольору стійкі до сонячного світла, не вигоряють і не втрачають яскравості. Міцний і зносостійкий матеріал дозволяє використовувати рушник протягом довгих років.

Купити таке універсальне пляжний рушник можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це прекрасний вибір для себе, який порадує свого володаря відпочинку. Текстиль можна використовувати в якості подарунка для родичів і друзів. Рушник не буде зайвим і завжди в нагоді в побуті.

Деталі товару
18905

Характеристики

категорія товару
рушник
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Оздоблення
бахрома
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
polotence-tivolyo-home-gaia-terry-100-180-plyazhnoe
rating 0 відгуків
1 424,00 грн
Пляжне рушник Tivolyo Home Gaia terry 100 * 180 зроблено з натуральної бавовни турецьким виробником для вашого комфортного відпочинку біля моря чи басейну. Цікава текстура, висока щільність, приємні відтінки і...
486,00 грн
Перед Вами махровий чудове рушник, виготовлено з кращого бавовняного волокна. Вам обовязково сподобаються мякі рушники з відмінною махрою і морським малюнком. Купити рушник і подарувати приємну сухість після душа собі...
polotence-tivolyo-home-90-180-plyazhnoe
rating 0 відгуків
1 038,00 грн
Рушник Tivolyo Home 90 * 180 пляжне від турецького виробника подарує Вам гарний настрій і приємні відчуття від якісної турецької махорки. Рушник зроблено з натурального бавовняного волокна, що дозволяє швидко...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти