Артикул:
19588

Набір рушників Tivolyo Home EMPERIUM

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Набір з трьох рушників: 75 х 150 х 1

50 х 100 х 1

30 х 50 х 1

Набір рушників Tivolyo Home EMPERIUM від провідного турецького виробника преміального текстилю для дому. Високоякісний виріб виконано з щільної двосторонньої петельчатого махорки. Текстиль на 100% складається з натурального Егейського бавовняного волокна. Поверхня - кольору айворі, прикрашена красивим бортиком з прекрасним малюнком в східному стилі, виготовленим в техніці жаккардового переплетення ниток. Родзинкою служить логотип фірми викладений стразами. Комплектується в красиву подарункову упаковку з картону.

У сучасному світі рушники виконують не тільки своє пряме призначення, а й несуть естетичне навантаження. Пропонований текстиль здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Виріб відповідає високим стандартам якості і безпеки. Поверхня не викликає алергічних реакцій та подразнень на шкірі. Махра - це дивовижна тканину, яка складається з численних петельок, отриманих шляхом витягування з слабо натягнутої нитки основи. Тканина дуже приємна на дотик, вона огорне тіло мяким пухнастим хмарою турботи і тепла.

Бавовняні махрові рушники лідирують за попитом, така любов споживачів обумовлена чудовими властивостями цього матеріалу. Текстиль прекрасно вбирає вологу, миттєво осушуючи шкіру. При цьому виріб досить швидко сохне, завдяки тому, що пухка структура поверхні відмінно пропускає повітря. Численні петельки створюють повітряний прошарок між тілом і основою тканини, це забезпечує підтримання оптимальної температури тіла. Виріб зігріє після прийняття ванних процедур і подарує відчуття затишку. Під час використання проводиться легкий масаж шкіри, який стимулює кровообіг і покращує її загальний стан.

Текстиль характеризується високою міцністю і довговічністю. Виріб здатне витримати до 300 прань, зберігши свою привабливість і фізичні властивості. Рушники прості в догляді і в побуті, стійкі до сонячного світла і високих температур. Текстиль досить швидко сохне в природних умовах. При сушінні слід уникати впливу прямих джерел тепла, які можуть примяти петлі і виріб змінить свою структуру і стане не таким мяким і пухнастим. З тієї ж причини, махровий рушник не потрібно гладити.

Елітний набір рушників можна купити в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Текстиль стане прикрасою будь-якого інтерєру і підкреслить індивідуальність і чудовий смак свого власника. Рушники, це відмінний варіант універсального подарунка на всі випадки життя. Такий презент можна піднести абсолютно всім, близьким друзям і родичам.

Деталі товару
19588

Характеристики

категорія товару
набори рушників
Тканина
махрова двостороння
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
стрази
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
nabor-salfetok-tivolyo-home-buket-30-50
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ексклюзивний набір серветок Tivolyo Home Buket стане прикрасою вашого будинку. Зроблені з мякої бавовняної махрової тканини турецьким виробником, такі серветки подарують вам свою мякість і приємну сухість шкіри...
набор Freecoton bamboo 2-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Порадуйте себе і своїх близьких мякими рушниками з чудового набору Freecoton bamboo. Зроблені в Туреччині з мякої махри на основі бамбукового волокна, вони подарують вам найкращі відчуття після душу або ванни і...
Набор Ceylins 2-ка сирень
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам подарунковий набір рушників Ceylins турецького виробництва. У комплекті рушник для обличчя і банний з вишивкою у вигляді бузку в різних колірних рішеннях. Махрова тканина високої якості дозволяє...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти